VIDEO 18 + | ORGIJE POD MASKAMA I ZAKLETVA KRVLJU: Klub gde se poznati prepuštaju sado-mazo igrama!

Podeli:

Provokativni dokumentarni serijal, koji se upravo prikazuje na Šoutajmu, gledaocu pruža dubinski uvid u najskrivenije delove ekskluzivnog s-ks kluba na Beverli Hilsu.

Pogled iza kulisa otkriva mnogo toga intrigantnog i uzbudljivog: po prvi put ‘obični ljudi’ mogu videti ostvarenje najdubljih s-ksualnih fantazija bogatih i slavnih.

Serijal Naked SNCTM ima osam delova, a prva epizoda usresredila se na osnivača kluba Dejmona Lonera i njegovu svitu performera burleske, koji su u svom delovanju inspirisani kultnim filmom ‘Oči širom zatvorene’.

Kao i u filmu, i ovde gledamo mističan spoj erotskog teatra, sado-mazo kostima, fantazija i maskerade.

Establišment Holivuda za članstvo u ovom klubu plaća od 12 do 75.000 dolara godišnje, u zavinosti od paketa usluga na koje su se ‘pretplatili’, a zauzvrat dobijaju priliku da se prepuste ‘najekskluzivnijem, najelitnijem i najerotičnijem s-ks klubu ikad’.

Loner je klub osnovao prie četiri godine, a na listi gostiju pojavljuju se i neka zvučna imena. Tvrdio je da tamo ulazi i Gvinet Paltru. Ali, danas više ne priča o imenima. Ni on ni njegovo osoblje ne učestvuju u s-ksualnim aktivnostima, ali, kaže da ‘vole da gledaju’.

Najviše rangirani članovi kluba, grupa koja broji 11 muškaraca i samo jednu ženu, moraju položiti zakletvu u krvi, a imaju među ostalim, specijalne srebrne ogrlice, privatne sobe za s-ks, a prati ih i poseban s-ksualni ekspert.

Najniže članarine, s druge strane, omogućavaju učestvovanje na orgijama, i priliku za povezivanje s ostalim članovima ovog elitnog društva. Jedna od najvažnijih stavki članstva u ovom klubu je potpuna zaštita privatnosti: zabranjeno je unošenje mobilnih telefona, a svi članovi su obavezni odmah na ulazu na lice da stave masku.

PREPORUKA ZA VAS

FB Komentari

komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *