VIDEO:Hrvatska p-rno-glumica : Toliko sam snimala, da nisam mogla hodati

Podeli:

Dragi prijatelji, fanovi, producenti, fotografi, glumice, glumci… Ovde sam s vama od februara 2011. i sada sam odlučila prekinuti svoju karijeru. Bili su ovo lepi trenuci, hvala na podršci i na lepim porukama.

Za dva dana ću obrisati svoj profil i nadam se da ćete imati lepo sećanje na mene, nedostajaćete mi. Šaljem vam puno poljubaca – napisala je Alexa Wild, bivša p-rno glumica iz okoline Koprivnice na svom Facebook profilu u februaru 2016. godine, a status je objavila i na engleskom jeziku.

Ali kako piše portal 100posto.hr, podrška njenih razočaranih fanova ni danas ne jenjava, a portali i forumi prepuni su poruka podrške omiljenoj glumici, sa željama da se ponovo vrati ‘na posao’.

“Gde je Alexa, zašto više ne snima”, potegnuli su temu ovih dana na engleskom jeziku na jednom od američkih portala p-rno-industrije, a potom su se nadovezali fanovi i objasnili da se povukla.

“Otišla si na vrhu, tako to rade prave zvezde, ali želimo te natrag”, stoji u jednoj od objava na forumima posvećenim p-rnoindustriji, a na to se nadovezao jedan fan iz SAD-a:

“Želimo ti sve najbolje, a tvoji filmovi večno će ostati deo interneta”.

Alexa je snimala u razdoblju od 2011. godine, a posebnu popularnost dobila je nakon reportaže u emisiji Red Carpet.

“Toliko sam snimala da nisam mogla hodati”, izjava je koja se pamti iz navedene TV emisije, ali i nesebična podrška supruga Maksa.

Na kraju se povukla i obrisala za sobom sve profile. Filmovi će, kao što je jedan napisao, ostati…

Volim s-ks, volim eksperimentisati

Volim s-ks, volim eksperimentisati, reči su kojima se Alexa Wild pre nekoliko godina hrabro predstavila hrvatskoj javnosti.

A onda je 2015. godine povećala grudi i bila na korekciji nosa.

– Svaka žena kada uloži u sebe, na ovaj ili onaj način, radi to ponajviše zbog sebe i vlastitog samopouzdanja. Tako sam i ja, iako je naravno moj drugi razlog posao s kojim se bavim. Mnoge produkcijske kuće odgovarale su me od toga jer sam im se sviđala i takva prirodna kakva sam dugi niz godina bila u tom poslu, ali sada sam srećna što je sve dobro prošlo i što sam se konačno oporavila – rekla je tada Alexa.

Snimala grupnjak u Koprivnici

– Reč je o bukakke snimanju koje se odradilo na tajnoj lokaciji. Ko ne zna što je bukakke, to je s-ksualni čin tokom kojeg više muškaraca ejakulira na, u ovom slučaju, mene – objasnila je tada ona.

Bio je to pilot projekt u Hrvatskoj, po uzoru na Nemačku i Češku, snimao je Alexin muž, a i zajedno su radili postprodukciju.

Ubrzo nakon toga, Alexa se povukla s p-rno scene, što obožavaoci još uvek ne mogu prežaliti.

– Kao i svima u Hrvatskoj, smatram da bi uvek moglo biti bolje. Nije da teram neke preterane luksuze, ni približno tome, ali stvarno mi je u redu. Volim normalan život, kako god to zvučalo, a mnogi koji me i lično poznaju znaju kakva sam osoba – rekla  je Alex pre dve godine.

PREPORUKA ZA VAS

FB Komentari

komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *