Vodič za jutranji s-ks

Podeli:

Ako se po jutru dan poznaje, onda je najbolje da batalite tu kafu i dohvatite svog partnera, ili partnerku. Međutim, postoje neki saveti u vezi sa jutarnjim s-ksom koji će vam pomoći da uživate još više.

Kada se muškarac probudi već je u erekciji, ali to ne znači i da je oran za s-ks. Kao što ni žena koja se teško budi i mrzovoljna je, nije gadljiva na jutarnje vođenje ljubavi.

Dakle, prvi savet je – budite oboje sigurni da želite s-ks čim se probudite. Ako se jedno do vas dvoje nećka probudite stras nežnim poljupcima i milovanjem.

Oni koji vole ujutru da se tuširaju mogu to da urade zajedno, a s-ks u takvoj situaciji je gotovo garantovan.

Ako je on taj koji se snebiva, ona bi trebalo da ga posluži kafom, ali u negližeu. Nema tog muškarca koje golo žensko telo neće razbuditi…

Kada smo već kod skidanja – to možeš da uradiš i dok partner spava. Skini se ispod pokrivača, a onda sačekaj da se probudi i… iznenadi!

Ako si se tokom noći znojio, istuširaj se pre nego što se tvoj partner probudi. Opavezno operi zube. Neprijatan zadah nije s-ksi.

Ako pripremaš kafu sažvaći jedno zrno – to je oproban recept za dobar zadah. Jabuka ili citrusno voće takođe pomažu.

A da jabuku jedete zajedno tvoj partner i ti? Istovremeno je grickajte sa različitih strana dok se negde ne susretnete…

Međutim, ako nemate dovoljno vremena jer žurite na posao, zaboravite na igranje i odmah pređite na stvar, naravno ako ste oboje raspoloženi za to.

Jutarnji s-ks na brzaka je, takođe, odličan način da se započne dan, naročito radni. Obaveze koje su pred vama rešavaćete lakše i uspešnije.

PREPORUKA ZA VAS

FB Komentari

komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *