Zaljubljena u majmuna? Evo kako prepoznati da je on upravo taj tip

Podeli:

Ne javlja ti se na telefon, ignorira te, stvara ti osjećaj kao da mu nije stalo do tebe • Ako stalno moraš opravdavati njegovo ponašanje pred prijateljicama

SVAKA u životu naleti na majmuna – davno je tako pjevala Nina Badrić, a iako se svaka žena slaže s ovom tvrdnjom, rijetko će koja prepoznati da je upravo sad u vezi s majmunom, ili još gore, šup*om. Duboko udahni i pročitaj je li tvoj dečko takav dečko.

Pitaš se je li takav

Prva reakcija na ovo pitanje mora biti: “Naravno da nije!” Ako si i na sekundu pomislila da možda je, znači da nisi sigurna u to da nije, u što moraš biti sigurna.

Prije spavanja često shvatiš da je takav

Ne javlja ti se na telefon, ignorira te, stvara ti osjećaj kao da mu nije stalo do tebe… Do jutra se vjerojatno uvjeriš da je ipak dobar i da ne zaslužuješ bolje, ali ponekad moraš vjerovati sebi i stvarima koje zaključiš prije spavanja.

Prijateljice ga ne vole

Ako stalno moraš opravdavati njegovo ponašanje pred prijateljicama i uvjeravati ih da je dobar kada ste sami, zapitaj se jesi li u pravu ti, koja vjerojatno živi u oblacima, ili prijateljice koje su puno objektivnije. Ako i samu sebe moraš uvjeravati da nije majmun, vjerojatno je.

PREPORUKA ZA VAS

FB Komentari

komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *