Zašto neke žene ne vole oralni s-ks ?

Podeli:

Većina žena voli oralni s-ks i uživa u njemu. Međutim, postoje i one koje imaju velik otpor prema tome.

Oralno zadovoljavanje za žene može biti božanstveno iskustvo. Naravno, postoje muškarci koji to ne rade baš najbolje i žene tada zaziru od oralnog s-ksa. Postoje dva najčešća razloga za to: pogrešnja uverenja i fizički problem.

Preosetljiv klitoris

Neke žene imaju preosetljiv klitoris zbog čega ih oralno zadovoljavanje ne privlači. Kada im partner jezikom stimuliše klitoris, one umesto zadovoljstva najčešće osećaju bol. To je razlog zašto imaju otpor prema oralnom s-ksu. U takvim slučajevima najbolje je obratiti se doktoru za pomoć. Ako vaša partnerka ima preosetljiv klitoris, nemojte da insistirate na oralnom s-ksu.

Pogrešno uverenje

Neke žene su strogo vaspitane. Takve žene svoj polni organ doživljavaju kao nešto prljavo i ne žele partnerova usta ni blizu tome mestu. Za njih je to nepristojno i grešno. Pogrešna uverenja teško je iskoreniti, ali nije nemoguće. Najbolje bi bilo zatražiti stručnu pomoć psihologa kako bi žena shvatila da i oralni s-ks ulazi u sferu normalnoga i da ne treba da se plaši osude. Tu je važno da ima veliku podršku svoga partnera.

Nesigurnost zbog izgleda vagine

Neke žene misle da njihov polni organ ne izgleda onako kako bi trebalo da izgleda. Boje se da im je jedna stidna usna veća od druge. Strahuju da im je vagina prevelika ili premala. Ukratko, boje se da izgled njihovog međunožja neće ispuniti partnerova očekivanja. Takve žene trebalo bi da znaju da je izgled polnog organa svake žene drugačiji, pa zato ne treba da imaju kompleks. Partneri takvih žena trebalo bi da im ponavljaju da su im stidne usne i vagina lepe kako bi im na taj način stvorili osećaj sigurnosti.

Neprijatan miris i ukus vagine

Istina je da neke žene imaju vrlo neprijatan miris i ukus vagine. Najčešće je to rezultat neke bolesti ili loše ishrane. Ako je reč o bolesti, trebalo bi da poseti ginekologa. Međutim, ako je problem problem u ishrani, trebalo bi povećati unos voća, povrća i vode u organizam. Svakako bi trebalo da se izbegava alkohol, ali i cigarete koje doprinose neprijatnom mirisu. Takođe, treba napomenuti i da neke žene samo misle kako njihova vagina ima čudan miris i ukus, ali to nema veze s realnošću. O tome bi žena i njen partner trebalo da otvoreno razgovaraju.

Napetost tokom oralnog s-ksa

Ako žena nije opuštena, s-ks ne može biti dobar. Izuzetak nije ni oralni s-ks. Nekim ženama je jednostavno  potrebna duža predigra jer u suprotnom ostaju napete. Zbog toga su im napeti i mišići vagine, pa oralni s-ks ne može biti dobro iskustvo. Ako muškarac ne zna ili ne može da opusti ženu, najbolje je da ona to sama uradi. Najbolje bi ipak bilo da žena jasno da partneru do znanja u čemu je problem kako bi ga zajedno rešili.

PREPORUKA ZA VAS

FB Komentari

komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *