Zbog serije “s-ks i grad” spavala sa 1000 muškaraca

Podeli:

Baš kao i glavne junakinje njene omiljene TV serije, Britanka Kristina Saunders zna sve o dobrom s-ksu. A kako i ne bi, kada je spavala sa hiljadu muškaraca.

Baš kao i glavne junakinje njene omiljene TV serije, Britanka Kristina Saunders zna sve o dobrom s-ksu. A kako i ne bi, kada je spavala sa hiljadu muškaraca.

Atraktivna 30-godišnja brineta priznaje da je, od trenutka kada je počela da gleda seriju “s-ks i grad”, poželela da bude kao zavodnica Samanta Džons. Zato je sebi postavila izazov – da za deset godina odvede hiljadu muškaraca u krevet.

“Sem je išla od jednog do drugog muškarca i bila je ponosna na to. Ja sam želela da budem samouverena kao ona. Navukla sam se na avanture za jednu noć”, priča Kristina, koja je ostvarenje cilja započela kao brucoš.
“Nameračila sam se na jednog Majka, jer je bio šmeker. Popili smo piće i ja sam rekla da mi se spava i da bih u krevet, i pitala ga da bi želi da mi se pridruži. Bila sam prestravljena ali on je preuzeo inicijativu i bilo je fantastično.”

Počev od tada Kristina je spavala sa barem jednim dečkom nedeljno, a najviše sa 15, putovala je svetom tražeći frajere sa kojima će imati s-ks, učestvovala u trojkama. Ljubavnike je ocenjivala na osnovu toga kakvi su u krevetu ocenama od 1 do 10. Posle deset godina i mnogo iskustva, konačno je spremna da ima ozbiljnu vezu.

“Sve što želim je da me muškarac voli, a ne da samo hoće s-ks”, kaže Kristina koja se sada kaje što je preterivala. “Dobri prijatelji su ostali pored mene, ali ostali su me optužili da sam drolja. Preterala sam, a sada samo želim da se skrasim. Nadam se da nisam odbila muškarce svojim ponašanjem”, kaže Saundersova.

PREPORUKA ZA VAS

FB Komentari

komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *