Žene čeznu za ove 4 strastvene poze u s-ksu!

Podeli:

s-ks će biti daleko lakši na počecima veze ako znate koje su najčešće poze koje voli suprotan pol, a tu se možemo osloniti jedino na istraživanja koja su došla do tih informacija na dovoljno velikom uzorku ispitanika.

1. Žene jednostavno vole misionarsku pozu, jer tokom nje mogu da dožive orgazam na više načina – bez potrebe za izvođenjem akrobacija ili previše truda. Ako mislite da je to dosadan položaj, sledeći put kad se nađete u takvoj s-ks igri, pokušajte da osetite celo telo partnera … možete, je l’ da?

2. Podjednako im je uzbudljiva i takozvana kašika, preciznije poza u kojoj se muškarac pripije uz ženu s leđa. Žene ne moraju da ulože puno truda, a muškarcu je dostupno celo njeno telo za milovanje rukama, stiskanje grudi i dodatnu stimulaciju klitorisa.

3. Veliki broj žena obožava da u jednom trenutku bude gore, “zajaše” muškarca i preuzme kontrolu nad celom situacijom. Što je najbolje, taj položaj je i za muškarce vrlo uzbudljiv jer im pred očima “plešu” grudi kojima se mogu bez problema igrati do mile volje.

4. Za kraj, poza koja nije česta, ali žene jako uživaju u njoj – s-ks na stolu, kad su bokovi muškarca i žene na istoj visini, a muškarac ima veliku slobodu kretanja, milovanja i dodatnog stimulisanja partnerke.

Ako neku od ovih još niste isprobali, obavezno to uradite što pre.

PREPORUKA ZA VAS

FB Komentari

komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *