Žene otkrile o ČEMU razmišljaju dok masturbiraju, uzbuđuje ih baš OVO!

Podeli:

Masturbiranje se često smatra tabu temom o kojoj se neretko govori, ali činjenica je da je samozadovoljavanje normalno, da opušta i smiruje i da upoznaje pojedinca sa njegovom s-ksualnošću.

Muškarci su se oduvek pitali – šta se dešava u ženskoj glavi. Izgleda da se ovo pitanje postavlja i u naučnim krugovima, jer su naučnici hteli da otkriju o čemu žene maštaju kada masturbiraju pa su anketirali veliki broj njih iz svih delova sveta kako bi došli do odgovora.

Nakon dugotrajnih istraživanja i ispitivanja, naučnici su oktrili da 51% žena masturbira skoro svakodnevno i da im je masturbacija normalan deo svakodnevnice.  Žene su se složile da im masturbacija pomaže u s-ksualnom životu i da često to rade kada su same ili pod tušem, jer se tako opuštaju i rešavaju nervoze i stresa.

Na pitanje o čemu razmišljaju dok amsturbiraju 69% žena je reklo da zamišlja s-ksualne scene sa svojim trenutnim partnerom. One su otkrile da u ovakvim situacijama najčešće zamilšjaju scene i s-ks poze koje inače ne bi radile sa svojim partnerom, pa u glavi pokušavaju da zamisle kako bi to iskustvo izgledalo.

Takođe 48% žena fantazira o bivšim muškarcima: priznale su da ih maštanje o bivšim momcima koji mole za oproštaj uzbuđuje, pa je to razlog zbog koga su oni često u njihovim mislima.

Žene su se takođe složile da kada ne razmišjaju o trenutnim ili bivšim vezama, fantaziraju o savršenim muškarcima i svojim omiljenim poznatim ličnostima koje često gledaju na televiziji i internetu.

Muški magazin/Foto: Profimedia

PREPORUKA ZA VAS

FB Komentari

komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *