Anđelina Džoli: Naša deca su još pod traumom, treba nam drugi specijalista

Podeli:

Anđelina Džoli je zamolila svog bivšeg supruga da joj pomogne da pronađu novog specijalistu koji bi pomogao njima i deci sa “traumom” koju su preživeli nakon razvoda pre tri meseca.

Anđelinin advokat je poslao mejl Bredovom pravnom timu prvog decembra, sa predlogom “da učestvuje u zajedničkoj terapiji sa specijalistom za traume da bi svi zajedno mogli da nauče kako da se izbore sa njom, ali i da pomognu jedni drugima kroz razgovor i međusobnu interakciju, posebno sa decom”.

Zahtev je bio vrlo jasan: Džolijeva smatra da su deca u lošem stanju zbog toga što im se desilo u avionu i što su navodno prisustvovali sceni između Breda i Medoksa, a da terapija kroz koju su prošli nije dala nikakvog rezultata, piše TMZ pozivajući se na dobro informisane izvore.

Još jedan podatak iz prepiske je i taj da Bredov advokat sugeriše da bi trebalo razmotriti  zajedničke sesije, jer postoji verovatnoća da će njihova dva najstarija dečaka, Medoks i Paks možda odbiti da učestvuju na sesnsama u prisustvu oca. Jer, kako izvor blizak porodici navodi, jedan od dečaka je prethodnu sensu napustio i nije želeo da prisustvuje ni drugim.

Jedna stvar nije baš najjasnija, zašto se Anđelina drži priče o zlostavljanju, kada su sve optužbe protiv Breda odbačene. Još uvek nema odgovora ni sa jedne strane o pronalaženju novog psihoterapšeuta specijalizovanog za “traume”, kako je Anđelina rekla.

Hello

PREPORUKA ZA VAS

FB Komentari

komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *