Devojka tvrdi da nosi dete Isusa Hrista, a rezultati ultrazvuka su iznenadili sve

Podeli:

Devetnaestogodišnju Halej, koja je uverena da je u devetom mesecu trudnoće i da je njeno dete – Isus, doktor Fil poslao je na dodatna testiranja, iako su raniji testovi na trudnoću i pregledi lekara pokazali da nema traga trudnoći.

Ispostavilo se da se u crevima nalazi vazduh

– Znam da je moja trudnoća stvarna. Udebljala sam se deset kilograma. Jednu noć sam spavala i beba je počela da se pomera. Osećam mu glavu tu dole ispod pupka – rekla je Halej.

Ultrazvuk kom je podvrgnuta u sklopu snimanja emisije Dr Fil, pokazao je da u stomaku devojke ipak nema Isusa, kako je tvrdila ona, piše Miror.

– Ono što je najzanimljivije na ovom ultrazvuku nije ono što vidimo, već ono što ne vidimo – rekao je doktor Travis Strok koji je gostovao u emisiji.

Strok je objasnio da postoji opravdan razlog zbog čega devojka ima osećaj da je trudna i zbog čega može da oseti pokrete za koje je bila uverena da su pokreti deteta.

– Postoji neki vazduh u crevima koji se prilikom kretanja pomalo spetlja, stane, pa se skupi, a kad krene natrag u “šetnju” po crevima, može da prouzrokuje osećaj micanja. Ali, to su samo tvoja creva kroz koja se pomera vazduh – objasnio joj je doktor.

Uprkos svim objašnjenjima, devojka ne odustaje od tvrdnji da je trudna.

– Trudna sam, ja neću poricati svoje dete, osećam ga kako se kreće. Žao mi je doktore Strok, ali ne možete lagati Isusa – rekla je Halej.

Njena majka Kristi i sestra Adriana ponovile su da je 19-godišnjakinja kompulsivna lažljivica još od ranog detinjstva i da tako manipuliše ljudima oko sebe.

PREPORUKA ZA VAS

FB Komentari

komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *