Filip Moris umesto cigareta uvodi aparat koji zagreva duvan

Podeli:

Kompanija “Filip Moris” planira da uskoro sasvim odustane od klasičnih cigareta, a uvede nov proizvod, aparat koji zagreva duvan, ne sagorevajući gascreenshot_8

Kompanija “Filip Moris” planira da uskoro sasvim odustane od klasičnih cigareta, a uvede nov proizvod, aparat koji zagreva duvan, ne sagorevajući ga.

Generalni direktor preduzeća Andre Kalancopulos je danas izjavio za britansku TV Bi-Bi-Si 4 da je cilj kompanije da obustavi proizvodnju klasičnih cigareta.

“Filip Moris” koji prodaje “Marlboro”, predstavio je u Velikoj Britaniji novi proizvod manje štetan od konvencionalne cigarete.

To je aparat u koji se stavlja duvan, te sadrži i nikotin, ali se razikuje od “elektronske cigarete” iz koje isparava aromatizovana tečnost.

“Pošto naš proizvod izaziva bolesti, naša prva odgovornost je da ovakav proizvod što pre stavimo na tržište”, rekao je generalni direktor kompanije.

Kompanija “Filip Moris Internešenel” čije je sedište u Švajcarskoj, jedna je od najvećih duvanskih kompanija koja se 2008. godine odvojila od Altria grupe, koja je vlasnik firme “Philip Morris USA

Beta

PREPORUKA ZA VAS

FB Komentari

komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *