Ispovest jedine ćerke Esme Redžepove: Ovako su izgledali poslednji dani kraljice romske muzike!

Podeli:

Eleonora Mustafovska, ćerka kraljice romske muzike Esme Redžepove, ne može da se pomiri sa činjenicom da njene majke više nema.

U potresnoj ispovesti za “Alo!” Eleonora priča o poslednjim danima svoje majke i nadi u oporavak koju su osećali do samog kraja. Redžepova je, naime, provela dve nedelje pred smrt u bolnici, na aparatima, a svi članovi porodice, i pored teškog stanja, nadali su se najboljem.

Veoma mi je teško što je više nema. Imala je vrlo velike zdravstvene probleme sa dijabetesom i poslednje dve nedelje je ležala u bolnici. Mama je bila priključena na aparate, ali smo se svi nadali da će se izvući. Nažalost, to se ipak nije dogodilo – priča Eleonora i dodaje da je sve to vreme Esma bila u komi.

Ništa nije pričala, jer je bila u komi i lekari su se borili na sve načine da je izvuku iz tog stanja – kaže Esmina jedina ćerka za “Alo!” i dodaje da je pevačicu gledala kao rođenu majku.

Imale smo odnos kao prava majka i ćerka. Izgubila sam ličnost koja mi je mnogo značila u životu. Naučila me je da pevam, kako da se borim kroz život i pokazala mi šta znače ljudske vrednosti. Ona je bila nešto posebno i veoma mi je teško što sam je izgubila – sa suzama priča Mustafovska.

Podsetimo, Esma Redžepova je usvojila 47 sinova. Onda je 2012. godine usvojila Eleonoru, svoju prvu i jedinu ćerku, koju je prozvala svojom naslednicom.

Alo

PREPORUKA ZA VAS

FB Komentari

komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *