“KOLINDA, HOĆEŠ LI SE IZVINITI I DECI KOJA NEMAJU ZA OBROK U ŠKOLI?” Status hrvatskog voditelja šeruje ceo Balkan

Podeli:

– Da li mislite da bi trebalo da budete tako ljubazni pa se recimo izvinite deci koja nemaju 8 kuna (oko 150 dinara) za običan dnevni obrok u školi? A vi ste krivi za to!?

Prenosimo vam njegov komentar u celosti:

“Poštovana predsednice, evo mene opet.

Izvinili ste se roditeljima sto će im deca jesti ‘srpsku čokoladu‘ koju ste im podelili. Pitam Vas, ali i sve političke elite. Da li mislite da bi trebalo da budete tako ljubazni pa se recimo izvinite deci koja nemaju 8 kuna (oko 150 dinara) za običan dnevni obrok u školi? Možete li da se izvinite deci s posebnim potrebama što gotovo nikad nemate pare za njihove potrebe, al za Vaše potrebe se ima?

Da li bi se izvinili deci koja uopšte neće dobiti nikakve poklone, jer su im u bankrot roditelje oterale Vaše loše političke odluke? Možda da se izvinite majci koja će deci da kupi mali poklon za Božić na dug?! Recimo, da li biste se izvinili deci čiji očevi ne plaćaju alimentaciju, tuku njihove majke i razbijaju stanove? Da li biste se izvinili deci čiji roditelji pijani dolaze kući i psihički i fizički ih zlostavljaju? Možda da to učinite deci koja mucaju i nisu propričala ni u 4. godini života, a sve od trauma vašeg porodičnog zakona?1001138_10152312279805288_1789758039_n

Da li biste bili tako ljubazni i izvinili se deci koja jedva vide svoje očeve na 3 x 2 sata nedeljno. Sve to, jer je tako propisano zakonom privremene mere ( koja traje godinama ) i majkom kojoj je to isto dete sredstvo za manipulaciju i osvetu ocu, iako taj isti otac uredno plaća alimentaciju i trpi to poniženje, samo da bi uopšte bio sa svojim detetom?

Ma ne, Vama je majka s dijagnozom i ona pretučena jedno te isto, ili me ispravite ako grešim? Da li vam pada na pamet da bi0 trebalo da se izvinite, jer truli porodični zakon niste spomenuli ni u tragovima od kada ste na vlasti, a puna su vam usta dece? Zar taj porodični zakon ne bi trebalo da bude svakog dana na tapetu, jer on se ipak najviše tiče dece? Ne smatrate li to licemerstvom?

Naravno da ne, jer Vi ste ipak zabrinuti zbog jedne SRPSKE ČOKOLADICE?! Dobro, bilo je nespretno, ali dajte molim Vas. I da, u toj svojoj ‘brizi’ ni ne razmišljate šta će da se dogodi s našim proizvodima koji se prodaju u susedstvu, a o trovanju same dece Vašim otrovnim i neopreznim izjavama, da ni ne govorim. Pa zar je zaista jedna mala srpska čokolada toliki problem da zaslužuje izvinjenje, a sve gore navedeno verojatno nije bitno ili?!”

Telegraf.rs

PREPORUKA ZA VAS

FB Komentari

komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *