Lejdi Gaga: Patim od psihičkog poremećaja

Podeli:

Pevačica Lejdi Gaga priznala je u emisiji “Tudej” da pati od posttraumatskog stresnog poremećaja.

Patim od psihičke bolesti – patim od posttraumatskog stresnog poremećaja. Nikom nisam ranije rekla za to”, rekla je pevačica.

Dobrota koju su mi lekari pokazali, kao i moja porodica i prijatelji, mi je spasla život”, dodala je ona. “Tražim načine da sebe izlečim i shvatila sam da je dobrota najbolji način.”

Tridesetogodišnja pevačica govorila je u kampanji o dobroti, koja je zajednički projekat njene fondacije “Born This Way”, “Tudej” i NBC Universal.

Lejdi Gaga je u okviru te kampanje posetila Centar “Ali Forney” u Bruklinu gde ja razgovarala sa mladim LGBT beskućnicima.

Ova deca nisu samo beskućnici. Mnogi od njih pretrpeli su razne traume. Oni su odbačeni na neki način. Nisam ništa bolja od te dece. Nisam ni gora”, rekla je Gaga. “Isti smo. I jedni i drugi hodamo na dve noge istom zemljom i u ovome smo zajedno.” 

Lejdi Gaga je u intervjuu za “Harvard Stern šou” otkrila da je kao tinejdžerka bila silovana. Tada je krila to što joj se desilo, jer “nije želela da je silovanje definiše kao ličnost”.

B92

PREPORUKA ZA VAS

FB Komentari

komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *