Ljubavna priča u koju niko u Srbiji nije verovao, a danas su u braku i čekaju dete

Podeli:

Ljubavna priča pevačice Ane Nikolić i repera Raste jedna je od neobičnijih, barem kada su javne ličnosti u pitanju.

Oni su jedan od parova koji ne prestaje da intrigira javnost, o njima se neprestano piše, a sada ih i pred malim ekranima gledamo zajedno. Iako se bave istim poslom, niko nije očekivao da će među njima proraditi hemija koju su krunisali brakom, a sada čekaju i dete.

Ljubav između pevačice Ane Nikolić i jedanaest godina mlađeg repera Raste rodila se u muzičkom studiju. Upoznali su se oktobra 2015. godine kada su ostvarili saradnju radeći na Aninom novom albumu. Iako je pevačica priznala da nikada nije želela da bude sa nekim iz muzičke sfere, baš to se i dogodilo.

“Priznajem da nisam čula za Rastu ranije. Meni su Rasta, ‘rastafarijanci’ i marihuana bili vrlo nepoznati pojmovi. Nisam se nešto u životu s time susretala. Tako da za mene je to bilo Rista, meni je to sve isto”, izjavila je tada Ana u emisiji “Exkulziv”.

Njen album ostvario je neočekivani uspeh, kao i njihova veza koju se krunisali brakom venčavši se tajno pre pet meseci u opštini Voždovac, što je bilo pravo iznenađenje za javnost, ali i za njihove najbliže.

screenshot_5

Nakon toga počeli su da se pojavljuju najrazličitiji tračevi, od toga da je brak samo marketinški trik, malo zatim da se razvode, a onda i da je reper pretukao svoju suprugu.

“Potpuno su neistiniti navodi da se razvodimo i da se među nama dešava porodično nasilje. Ovakim natpisima, duboko ste uznemirili i uvredili nas i našu porodicu i sve ljude koji nas vole i poštuju. Mi smo se trudili da se naš brak ne eksponira u javnosti i da se naša ljubav ne kalja medijskim blatom”, naveli su tada u zajedničkoj izjavi.

Kako su, osim ljubavi, ostvarili i dobru poslovnu saradnju, oni su počeli zajedno da nastupaju, pa je bilo često prilike da ih i na bili vidimo zajedno. Sada ih u istom kadru gledamo u žiriju takmičenja “Ja imam talenat”, a već juče pevačica je javnost iznenadila lepom vešću – da će ona i Rasta ove godine postati roditelji.

Čim je saznao da će postati tata, Anu je na jastuku bračnog kreveta čekalo iznenađenje.

“Moj muž je stvarno Car! Nije sto je moj, al’ stvarno je najbolji”, napisala je Ana uz fotografiju kutijice poznatog brenda “Tiffany & Co.” koju je objavila na Instagramu, a u kojoj se najverovatnije nalazi komad luksuznog nakita.

Iako je malo ko verovao da će njihova veza uspeti, verovatno bi im danas mnoge javne ličnosti pozavidele što uspevaju da sačuvaju brak i pred kamerama.

screenshot_4

B92

PREPORUKA ZA VAS

FB Komentari

komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *