NIJE SE ODVAJAO OD NJE Dečko tešio Daru u bolnici

Podeli:

Popularna pevačica Dara Bubamara završila je u petak uveče u bolnici, gde su joj hitno operisali slepo crevo.

Kako „Alo!” saznaje, pevačica je osetila jake bolove u predelu stomaka, zbog čega je odmah otišla u jednu kliniku. Uz nju je sve vreme bio njen dečko Duško Bunić, koji ju je tešio, jer je pevačica bila veoma uplašena za svoj život.

– Dara je prvo bila prehlađena i pomislila je da je reč o virusu. U sredu je odložila nastup u Beogradu jer joj nije bilo dobro, a nije ni slutila da će se njeno stanje iskomplikovati. U petak uveče je osetila jake bolove u stomaku i nije ni pretpostavila da je u pitanju slepo crevo. Kada su bolovi postali prejaki, ona je otišla u bolnicu. Bila je veoma uplašena, sa njom je bio Duško, koji ju je tešio i pričao da će sve biti u redu. Dara je bukvalno plakala od bolova. Lekari su odmah prepoznali simptome i odmah su Daru odveli u operacionu salu – kaže da „Alo!” dobro obavešten izvor i dodaje:

– Sve se brzo završilo i operacija je dobro prošla. Dara se oporavlja, a društvo joj sve vreme pravi njen dečko. Članovi porodice su je posetili i sada je sve u redu. Dara je zahvalna svim lekarima što su brzo reagovali. Ona deluje kao jaka osoba, ali ovo ju je baš istraumiralo. Nije ni mogla da pretpostavi da će se njoj nešto ovako desiti – dodaje naš izvor.

Alo

PREPORUKA ZA VAS

FB Komentari

komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *