PERVERZNI RADIŠA TRAJKOVIĆ ĐANI: s-ks je najbolji sa pevačicama i satrletama!

Podeli:

Popularni folker tvrdi da uživa sa suprugom Slađom u perverznim igricama, a da nasledniku Milošu objašnjava s kim se najbrže postaje dobar ljubavnik.

Koliko su starlete i pevačice vrele, Đani je mogao da okusi nedavno u emisiji “Menjam ženu”, koja će se emitovati na hrvatskom RTL, a u kojoj je svoju suprugu Slađu zamenio Avom Karabatić.

Producenti rijalitija iskoristili su ogromnu Đanijevu popularnost u Hrvatskoj i odlučili da on i Ava budu glavni akteri tog programa. Pravilo emisije je da učestvuju muž i žena, ali pošto starleta nije udata, Đanijeva Slađa se našla kao partnerka Avinom ocu.

S Avom je počeo da se druži moj sin Miloš. Stalno se dopisuju, čuju. Videćemo da li će biti nešto između njih. Mlad je, treba da vežba, a tata mu stalno priča da su za s-ks zakon pevačice i starlete. Negativna energija se najbolje otklanja vođenjem ljubavi i gajbom piva – savetuje Đani, i tvrdi da mu žena neće zameriti što je pohvalio koleginice da su odlične u krevetu, jer je ona neprevaziđena.

Ja to savetujem sina, pošto je sve to iza mene. U moj krevet može da uđe samo moja žena i nijedna druga. Slađa je najbolja p… u Srbiji. Ovo će biti nova izreka u našem narodu. Posle “no Đani, no parti”, red je da najs-ksi žena, koju trošim stalno, dobije svoju izreku.

Đani priznaje da njegova žena može više da izdrži kad vode ljubav, kao i da su oboje veoma perverzni.

Žene su uvek bolje, duže uživaju, trude se oko nas, pa tako i moja Slađa. Imala je četiri carska reza, nedavno je iz zdravstvenih razloga abortirala, a u s-ksu je živa vatra. Stalno uživamo, samo nam treba udoban, dobar krevet. Volimo sve što vole mladi, dosta smo perverzni, želimo sve da probamo, nama nikada nije dosadno. Zato nisam brinuo kad je išla kod Avinog oca Ivice, jer zna da sam ja top, broj jedan. Niko mene ne može da zameni – siguran je popularni pevač.

On ističe da je njegova supruga stalno doterana jer bi je u suprotnom ostavio.

Slađa mora uvek da bude vrh, top doterana, sređena. Jer da nije, sigurno bih je ostavio – tvrdi Đani. 

Informer

PREPORUKA ZA VAS

FB Komentari

komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *