Šapekoense NE želi Ronaldinja i slične zvezde – Ovo je plan?!

Podeli:

Predsednik kluba tvrdi da nema mogućnosti da u ekipi ima zvezde kao što su Ronaldinjo, Rikelme i Gudjonsen.

Šapekoense će morati da stvori tim posle stravične nesreće i velike tragedije u kojoj je život izgubilo 19 fudbalera i čitav stručni štab.

Ponude pomoći stižu sa svih strana, pojedine fudbalske zvezde spremne su i besplatno da igraju za Šapekoense dok se situacija ne stabilizuje, međutim prvi čovek kluba Ivan Toso.

Klub već 25. januara startuje u brazilskom prvenstvu, stoga nema mnogo vremena, stigao je trener, a sada su na redu pojačanja.

Isključujemo mogućnost da dovedemo velike zvezde i poznate igrače, jer nikada nismo imali takve profile igrača, jednostavno, ne uklapaju se u našoj filozifiji. Takođe, svi znaju kako funkcionišu stvari u modernom fudbalu i mi nismo u mogućnosti da ih plaćamo kao ostali veliki klubovi. Najverovatnije ćemo dovesti mlade igrače iz druge lige ili one ne koje prvoligaški ne računaju toliko
, rekao je Ivan Toso.

On je takođe potvrdio da je Šapekoense odbio ponudu FS Brazila da ne mogu da ispadnu bez obzira na broj bodova na kraju sezone.

”Želimo da igramo pod istim pravilima kao i svaki drugi klub. Takmičićemo se kao i svaki drugi tim i ne želimo bilo kakve poklone ili usluge. Trudićemo se i boriti da opstanemo sa istim resursima kao i do sada. Jednostavno, moramo da nastavimo dalje’‘, istakao je Ivan Toso.

AUTOR: MILOVAN LONGINOV

PREPORUKA ZA VAS

FB Komentari

komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *