STIŽE NAJBRUTALNIJI RIJALITI ŠOU IKAD: U njemu će biti dozvoljeno SILOVANJE I UBIJANJE!

Podeli:

Početak najbolesnijeg rijaliti programa se očekuje u julu sledeće godine, a na televizijskim kanalima će se emitovati 24 sata i biće prevođen na nekoliko jezika.

U Rusiji se pokreće novi rijaliti show u kojem će radnja biti smeštena u Sibiru, gde će se takmičari, koji će biti opremljeni noževima na niskim temperaturama boriti protiv medveda, vukova i svega ostalog što donosi sibirska divljina.

Za nagradu od 1,55 miliona evra će se takmičiti 30 učesnika (15 muškaraca i 15 žena) iz raznih krajeva sveta, a pravila su toliko brutalna da protiv njega već dižu glas razna udruženja, sa takođe raznih krajeva sveta.

Naime, u ovom rijaliti šou će biti dozvoljeno sve ono što je do sada bilo nezamislivo – TUČA, UBIJANJE I SILOVANJE!

Sve je dozvoljeno, tuča, alkohol, ubistvo, silovanje, pušenje, sve… – stoji među pravilima.

Glavni mozak ovog rijaliti šoa je Jevgenij Pjatkovski (35) koji je rekao da će takmičari morati da potpišu da se slažu sa ovim pravilima, ukoliko žele da učestvuju.

Međutim, nije sve to tako crno, kao što se na prvi pogled misli, i nije sve prepušteno divljini i ljudima u njoj.

Bude li dokaza da je bilo šta kriminalno učinjeno, policija će doći i odvesti počinioca zločina – izjavili su producenti koji su podsetili na ruski kazneni zakon.

Kritičari, pak s druge strane upozoravaju da će ova pravila dovesti do divljačkog ponašanja jer će učesnici biti prisiljeni da žive kao divlje životinje. Svi oni koji žele da budu u ovom programu, moraju da imaju više od 18 godina i da budu “mentalno zdravi”, a bizarno je i što će učestvovanje morati da plate 150.000 evra, ali će biti i nekih koji će u njega ući besplatno, kroz online glasanje.

Za snimanje ovog programa neće učestvovati filmska ekipa, nego će prostor biti obezbeđen sa 2.000 fiksnih kamera, a na sebi će ih nositi i takmičari. Emitovaće se 24 sata dnevno i to s prevodima na strane jezike, a početak se planira za jul 2017. godine. Producenti veruju da će ovaj rijaliti program privući bogate i one koji su skloni riziku i koji traže ultimativan izazov.

Pre nego što budu bačeni na milost sibirske tajge, takmičari će proći obuku kod bivših operativaca ruske elitne jedinice “Spetznaz”, a nakon toga će biti prepušteni sebi u području u kojem se sneg ne topi, a na primer, jedan od vidova za prehranu će biti lov ribe ispod leda.

Svi koji prežive devet meseci će podeliti nagradu – kazao je Pjatkovski koji je dodao da će svako od takmičara imati takozvano dugme za uzbunu koje će biti povezano sa satelitom.

Telegraf.rs

PREPORUKA ZA VAS

FB Komentari

komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *