STRAŠNO Trudnu pevačicu napali u policiji!

Podeli:

Učesnica šoua “Zvezde Granda” Dunja Popović na Fejsbuku je sa prijateljima podelila neprijatno iskustvo koje je doživela u policijskoj stanici.

Dunja je u sedmom mesecu trudnoće, a dok je čekala u redu za dokumenta, nepoznate žene su je napale, i to samo zato što je neko od muškaraca hteo da je pusti preko reda, što je i logično s obzirom na to da je u drugom stanju.

– Danas, kao i mnogih drugih dana, čekala sam u redu. Naravno, svi samo pogledaju u stomak (koji je trenutno do zuba) i okrenuli su glavu. Počneš da primećuješ kako te svi popreko gledaju, kao da si nešto skrivila time što si trudna i što si došla tu (a došla si jer moraš), kao da si na optuženičkoj klupi. Prišao mi je jedan ljubazni gospodin, zaposlen u toj ustanovi, i rekao da uđem preko reda. Istog trenutka jedna gospođa srednjih godina počinje da kuka i da viče kako je ona bolesna i bukvalno zakrčila vrata sopstvenim telom kako slučajno ne bih prošla preko reda, priča Dunja i nastavlja:

– Žena pored nje ju je podržala. Druga žena je dobacivala da se pomerim na kraj reda i da ću čekati i stajati tu bar još tri sata kao i svi oni… Alo, ljudi, kada smo se pretvorili u monstrume?! Rekoše mi danas da su zapravo ljudi oduvek bili takvi, nego su sad sva go**a isplivala na površinu. Verujem da je tako. Uvek sam imala razumevanja za trudnice i pre nego što sam zatrudnela, uvek sam puštala preko reda trudnicu, ženu sa malim detetom čak i kada nisam znala koliki “teret” ta žena nosi u sebi, ali uvek! Mogu da zamislim samo šta bi bilo da sam ne daj Bože ušla u autobus. Poseban krug pakla za sve žene koje se ovako ponašaju, a muškarcima svaka čast! Paradoks ili ne – tako je!.

Alo

PREPORUKA ZA VAS

FB Komentari

komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *