Vesna Zmijanac: Muškarci me ne zanimaju, unuka je sav moj svet

Podeli:

Pevačica Vesna Zmijanac je pre nekoliko meseci postala je baka, što ju je potpuno okupiralo. Toliko da na muškarce uopše ne misli, niti bi u ovom trenutku mogla da se posveti bilo kome osim malenoj Rei, koju joj je podarila ćerka Nikolija.

U ovom momentu je sav moj svet vezan za Reu i ni o čemu drugom ne razmišljam. Sve bake su srećne, koja god to doživi. Pre mene je bilo baka mlađih od mene i lepih. Jedno je izvesno, život se menja iz korena kada postanete baka, prokomentarisala je Vesna to što mnogi kažu da je najlešpa baka na estradi.

Na pitanje kakva je razlika između momenta kada postanete majka i onog kada postanete baka, Vesna odgovara:

Velika je razlika. Kada postanete majka, pogotovu za nas koji se bavimo ovim poslom, imam utisak da su važne još neke stvari pored deteta, stvara se karijera, juri se svugde. Sa druge strane, iskustvo sa 20 godina, 38 i 60 nije isto. Kada ste baka, već ste završili životno putešestvije i stvari koje se tiču egzistencije i možete da se posvetite bebi. Baka ne može Rei ništa da odbije. Mnogo je slatka i mnogo je volim. Svaki dan se menja. Trebala pomoć Nikoliji sa bebom ili ne, ja svaki dan moram da svratim da vidim unuku i držim je u naručju”.

Baka Vesna novogodišnju noć, ipak, će provesti radno.

Za Novu godinu sam u Bugarskoj, a imam nastupe koji su ugovoreni još pre nekoliko meseci. Ne znam u kojem smeru ide moja karijera, ona je stvorena i sad je na meni da odaberem kuda ću dalje”.

Svet

PREPORUKA ZA VAS

FB Komentari

komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *