ZDANJE ZA HEDONISTE Evo šta Boba pravi zbog Brene

Podeli:

Slobodan – Boba Živojinović, suprug muzičke zvezde Lepe Brene i nekadašnji teniski as, u porodičnoj kući na Bežanijskoj kosi pravi vinski podrum!

Ovo zdanje za hedoniste, što Boba i jeste, kako saznajemo, još nije gotovo, ali kao veliki ljubitelj vina Živojinović planira da u svom domu ima mesto za vino, koje je njegova velika strast.

Boba je, kako kaže, podrum adaptirao za sopstvene potrebe i u njemu se nalaze kako vina iz njegove kolekcije tako i vina iz svih zemalja koje je proputovao zajedno sa pevačicom i njihovim sinovima. Boba je u jednom intervjuu izjavio da je znao da potroši i po nekoliko hiljada dolara za flašu dobrog vina.

– Zajedno sa prijateljem, zapravo kumom, napravio sam jednu ekskluzivnu liniju vina “Bobo roze”. Kod nas u kući se dosta koriste vina i zato je podrum pretvoren u vinski. Donosili smo flaše tog napitka iz različitih zemalja i dosta iz regiona – kaže Živojinović i otkriva kako je došao na ideju da pokrene proizvodnju vina.

– Pre nekoliko godina na našem tržištu nije postajala ta svetloroze boja vina, kakvu sam viđao u Francuskoj, zato smo je mi proizveli, smanjili procenat alkohola i dobili jedno fino vino. Posebno mi je drago što oni koji su ga probali kažu da je jedno od najboljih u regionu. Uvek kada krenem na put ponesem nekoliko flaša prijateljima – ističe Boba, a na pitanje da li je podrum u kući zaključan s obzirom na to da trojica sinova stalno okupljaju društvo, kroz osmeh kaže.

– Podrum nije zaključan, mada Brena više od mene pije vino. U kući nam je često žurka, ali imamo dovoljne količine vina. Poznato je da se kod nas sprema dobra hrana, a uz nju mora da se iznesu i dobra vina.

Biljana Radulović

PREPORUKA ZA VAS

FB Komentari

komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *