Politika Privatnosti

Podeli:

uvekludnikadzbunjen.com – Poštuje Vašu privatnost, te ova politika privatnosti predstavlja dokument koji opisuje vrstu podataka koji se prikupljaju na uvekludnikadzbunjen.com i način na koji se koriste.

Mi ne sakupljamo Vaše lične podatke kada posetite naš sajt, osim ukoliko sami ne odlučite da nam pružite te informacije i oni se mogu objaviti samo uz Vaš pristanak.

Prilikom prenosa podataka preko Interneta, može da dođe do bezbednosnih propusta, te se ne može isključiti eventualna zloupotreba podataka jer je Internet nepredvidiv medij i pored svih mera bezbednosti i sigurnosti komunikacionih protokola, tj. potpuna zaštita podataka od pristupa od strane trećih lica nije moguća.

Treće strane, putem kojih se prikazuju reklame na našem sajtu, mogu da postavljaju i čitaju kolačiće u pregledačima korisnika, odnosno koriste web-svetionike za prikupljanje informacija na osnovu prikazivanja oglasa na našem sajtu.

Kolačići su datoteke, koje su veb sajtovi, koje ste posetili, napravili za skladištenje informacija o pregledanju, kao što su podešavanja za sajtove ili informacije o profilu.

Postoje dve vrste kolačića: kolačiće originalnog sajta postavlja domen sajta naveden na traci za adresu, dok kolačići treće strane dolaze iz izvora drugih domena čije su stavke, poput oglasa ili slika, ugrađene u stranicu.

www.allaboutcookies.org

Na raspolaganju su Vam brojne on-line informacije o kolačićima ukoliko želite da pročitate nešto više o njima.

Pogledajte, na primer . Veb svetionik je često transparentna grafička slika koja obično nije veća od 1 piksel x 1 piksel, koja se stavlja na veb stranicu ili u mejl i koristi se za praćenje online ponašanja korisnika koji posećuju veb stranice ili šalju mejl.

Veb svetionke koriste tehnologije trećih lica. Google, koji pruža usluge oglašavanja u okviru programa AdSense, koristi DoubleClick kolačiće za prikazivanje oglasa na Uvek Lud Nikad Zbunjen.

Kada korisnici posete naš sajt i pogledaju oglas ili kliknu na njega, kolačić može da ostane u pregledaču tog krajnjeg korisnika.

DoubleClick kolačići omogućavaju Google-u i njegovim partnerima da korisnicima prikazuju oglase na osnovu njihovih poseta našem sajtu ili drugim sajtovima na Internetu.

Korisnici mogu da onemoguće DoubleClick kolačić za oglašavanje zasnovano na interesovanjima tako što će posetiti stranicu na sledećoj adresi:www.google.com/ads/preferences/