15 znakova koji otkrivaju da ste već jednom živeli, a da vaša duša samo menja tela

Podeli:

Ako ste se pronašli u ovim stavkama, jasno je da niste prvi put na Zemlji.

Pojam “stara duša” označava nekoga ko je uglavnom drugačiji od većine ljudi, nekako mudriji, zreliji i duhovniji. Takvi ljudi ne žele da budu grupisani u razne društvene kalupe, ne žele da slede mase, drže se svojih stavova i ne zanima ih previše hoće li ih drugi prihvatiti.

 Postoji i verovanje da se tu radi o dušama koje su kroz istoriju već puno puta bile u različitim ljudima i mnogo toga su videle, proživele i naučile.

Po ovih 15 znakova prepoznaćete da ste i vi među onima koji su već proživeli nekoliko života:

1. Mrzite da idete u krevet posle ponoći. Za vas je idealno uvući se u pidžamu oko 21 sat i opustiti se od svega što ste prošli tog dana.

2. Volite se opuštati pored vatre uz šoljicu toplog napitka. Ovo su trenuci koje jako cenite, posebno nakon nap-rnog radnog dana.

3. Obožavate staru džez muziku, a moderna muzika je za vas nap-rna. Zato je Frenk Sinatra uvek savršen izbor za opuštanje.

4. Volite nositi prijatne, široke džempere. Za vas je udobnost uvek na prvom mestu, pre bilo kakvih modnih trendova.

5. Šetnja prirodom vam je najdraže provedeno vreme. Možete satima šetati po prirodi i to vas čini srećnim jer samo tad imate osećaj potpune slobode.

Foto: Tanjug/Jaroslav Pap

6. Društvene mreže su vam isprazne i za vas su one čisto gubljenje vremena. Radije ćete prošetati s prijateljem, nego ga lajkovati na Fejsbuku.

7. Nemate najnoviji mobilni telefon i tehnološki trendovi vas ne zanimaju previše. Pre birate da živite jednostavnim životom, da pročitate dobru knjigu…

8. Volite peći kolače jer vas to opušta. Tada zaboravljate na sve brige i punite se pozitivnom energijom.

9. Obožavate šiti, heklati ili štrikati i ne stidite se toga. Naprotiv, to vas opušta, baš kao i pečenje kolača.

10. “Gordost i predrasude” biste mogli da čitate uvek. Kada bi se nekako mogli teleportovati u prošlost, izabrali biste staru Englesku kako biste pronašli gospodina Darsija. Vi ste definitivno romantična stara duša.

11. Sanjarite o plesanju. Mogli biste svaki vikend obući najlepšu haljinu, uhvatiti partnera za ruku i otići negde na ples. Igrali biste do duboko u noć.

Foto: Promo

12. Volite zimu. Ima nešto u tom godišnjem dobu što jednostavno obožavate. Moguće da je to hladan vazduh, škripanje snega pod nogama, predivne pahuljice…

13. Jako cenite tišinu. Za vas je ona dragulj o kom treba brinuti da ne nestane. Volite sedeti u tišini i tako prazniti glavu od svega i svačega negativnog što se u njoj tokom dana nakupilo. To je vaš beg u neko srećnije mesto.

14. Stari filmovi vas uvek oraspolože. Moguće je da volite sve filmove u kojima se pojavljuje Odri Hepbern, ali i drugi stari glumci koji su obeležili stari Holivud i crno bele filmove.

15. Volite duboko razmišljati o svemu. Za vas je neprocenjivo odvojiti nekoliko trenutaka i razmišljati o svom životu, o sebi, o ljudima koje volite…

Napišite nam u komentaru da li ste se našli u ovih 15 stavki.

Telegraf.rs/Foto:pixabay.com

PREPORUKA ZA VAS

FB Komentari

komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *