DO SAD NIJE GREŠIO: Ruski astrolog otkriva koja država će USKORO postati NOVI SVETSKI LIDER!

Podeli:

Ruski astrolog Pavel Globa prvi put je objavio svoja predskazanja početkom 80-ih godina prošlog veka. Tada je najavio da će se SSSR uskoro raspasti, da će u leto 1991. na ulicama Moskve biti tenkovi kao i da će se Ukrajina raspasti tokom 2014. godine.

Oko 85 odsto njegovih predviđanja se ispunilo! On je još 2009. godine rekao da će 2014. biti godina povišenog rizika, i upozorio na avionske letove.

Ali šta je još predvideo? Naježićete se kada pročitate nastavak teksta…

988657_457559621006947_521410555_n

Ukrajina će se raspasti na tri dela 2014. godine. U Ukrajini postojati dve defakto nezavisne administracije, zadržavajući formalno integritet teritorije, približno u istom formatu kao danas u Moldaviji.

Ekonomska kriza, koja će se produžiti do 2020. godine, prekrojiće geopolitičku kartu sveta. SAD čekaju teška vremena, a Ukrajina i Evropska unija prestaće da postoje.

Umesto jedne Evropske unije pojaviće se nekoliko saveza. Zemlje Skandinavije i Pribaltika formiraće Severni savez, koji će postati naslednik Hanzeatskog saveza.

Francuska, Italija i Španija će se ujediniti u Južnoevropski savez i tako dalje.

Evropska unija će možda i opstati kao formacija, ali samo na papiru.

– Za dolar će naredne dve godine biti veoma teške, iako se kolaps američke valute još neće dogoditi. Najteže vreme za dolar nastupa 2017-2018. Dolar će potpuno devalvirati, novčanice će lepiti preko zidova u toaletima i neće znati šta će sa njima. U tom smislu, evro je pouzdanija valuta – rekao je tada Globa.

NATO blok će prvo malo ojačati, ali će zatim prestati da postoji.

Velike promene u Rusiji će se, kako on tvrdi, događati od 2014. do 2016. godine.

Po njegovim prognozama, svetu prete ekonomski i geopolitički potresi do kraja 2020. godine: sve države će preživeti teška vremena, ali će na kraju teških godina Rusija postati moćna imperija i novi svetski lider.

Na kraju 2020. čitavo čovečanstvo će se konačno oprostiti od krize, koja će biti nazvana “Druga velika depresija”.

Procenjujući verovatnoću prirodnih kataklizmi i tehnogenih katastrofa, Pavel Globa je rekao da će 2014. biti godina povišenog rizika, i upozorio na avionske letove.

„Najverovatnije, u julu-avgustu treba očekivati talas avionskih nesreća, pa bih savetovao da se svi uzdrže od letova u svim pravcima. U decembru i januaru 2015. dramatično će porasti opasnost od zemljotresa, posebno u vodama Pacifika.

U 30 postkriznih godina, do 2050, u Rusiji će trajati preporod – vlast će 2020. ili 2021. preuzeti moćna nova osoba nazvana „jahač na belom konju“.

Neće dugo vladati, ali će ostaviti veliki trag u Rusiji.

Izvor: Telegraf

PREPORUKA ZA VAS

FB Komentari

komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *