Haos na aerodromu: “Gospodine i za s-ks ćete morati da sačekate u redu”

Podeli:

Društvenim mrežama kruži isečak iz štampanih novina sa anegdotom koja se dogodila na beogradskom aerodromu pre izvesnog vremena.

Zbog bure na tivatskom aerodromu redovan let iz Beograda za Tivat je otkazan, a na šalteru se stvorila velika gužva. Turistički vodič jedne poveće grupe ponovo je čekirao karte za svoje nestrpljive putnike.

Kako je ispričao jedan očevidac, u tom trenutku se do šaltera probio stariji gospodin. Bacio je svoju kartu na pult i povikao: “Ja moram da budem na ovom letu i to u prvoj klasi!”

Službenica na šalteru je smireno odgovorila: “Žao mi je, gospodine, prvo moram da napravim rezervacije za grupu koja čeka. Ako budete strpljivi, sigurna sam da ćemo i Vama moći da izađemo u u susret”

Ovo nije umirilo starijeg čovjeka, već je počeo da viče na službenicu: Znate li vi uopšte ko sam ja?!

Bez oklevanja, službenica na šalteru je uzela mikrofon i rekla preko razlgasa: ”Molim cenjene posetioce beogradskog aerodroma za trenutak pažnje. Na terminalu za domaće letove imamo putnika koji ne zna ko je. Ukoliko bilo ko može pomoći u otkrivanju njegovog identiteta, molimo hitno da se javi na šalter broj dva”

Putnici koji su čekali u redu su počeli gotovo histerično da se smeju, a poniženi “važan gospodin” je dobacio nepokolebljivoj šalterskoj službenici:

“Jebo te ja!”

Na ovo je ona opet ljubazno odgovorila:

“Žao mi je, gospodine, i za to ćete morati da sačekate u redu”

volimpodgoricu.me

PREPORUKA ZA VAS

FB Komentari

komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *