HAOS SE NASTAVLJA Darko Lazić želi pomirenje, a evo šta Ana traži!

Podeli:

Folker Darko Lazić konačno je shvatio šta ga sve čeka nakon što je objavljen snimak na kojem konzumira beli prah.

Ana Sević i Darko Lazić

Ana Sević i Darko Lazić, Foto: Alo!/ Rajko Ristić

Pandorina kutija se otvorila, a nakon skandaloznog snimka nastao je haos u njegovom privatnom životu.

Kako je Darkova baka Milka potvrdila za „Alo!”, njegova supruga Ana Sević pronašla je drugog muškarca i zatražila razvod, dok je i Lazić utehu pronašao u novoj devojci, u šta se uverio i naš paparaco. Ipak, strasti se lagano stišavaju, a Darko je shvatio da nakon svega može samo da bude na gubitku.

Darko Lazić

Darko Lazić, Foto: Alo!/Rajko Ristić

– Nije mu lako. Sve ovo mu teško pada. Nakon što mu je Ana priznala da ima drugog muškarca, sve lađe su mu potonule. Međutim, ona je tada njemu otkrila kako zna da i on nju vara, te da više nema potrebe da se foliraju – otkriva izvor za „Alo!” i dodaje:

– Darko je ubrzo napustio njihov stan na Vidikovcu i otišao kod svojih. Kada se situacija smirila, shvatio je da ne želi da ostane bez porodice i kontaktirao je sa Anom kako bi seli i dogovorili se o svemu. Ona je bila šokirana njegovim stavom da treba da pređe preko svega što je uradio i nije želela da čuje za pomirenje – otkriva izvor.

Kako su ispričali članovi Darkove porodice za „Alo!”, Lazić će ostaviti stan od 300.000 evra svojoj ženi i pobrinuće se da joj ništa ne fali u životu, jer im je na prvom mestu njihova ćerkica.

Ana Sević

Ana Sević, Foto: Alo!/Rajko Ristić

– Ana je jedino tražila da dobije puno starateljstvo nad Lorenom i ništa drugo je nije zanimalo. Rekla mu je da bi najbolje bilo da za sada ne komuniciraju i da puste da prođe neko vreme, kako bi eventualno mogli da sednu i popričaju o svemu. Iako je razvod već najavljen, vrlo je moguće da će njih dvoje pokušati da ispeglaju situaciju, ali nikad se ne zna – otkriva izvor.

Zanimljivo je da se estradni par uopšte ne oglašava o trenutnoj situaciji, a ekipa „Alo!” pokušala je da više puta stupi u kontakt sa njima.

Pevačicu Anu Sević zatekli smo dva dana zaredom na izlasku iz zgrade u kojoj imaju stan. Nije želela da komentariše priče o razvodu, ali je bila vidno neraspoložena, natečenog lica i tužna. S druge strane, Lazić je otputovao kod svojih roditelja i trenutno boravi u porodičnoj kući.

Darkova baka Milka ogorčena je na snajku, a za „Alo!” je ispričala kako Ana Sević nikada nije imala poštovanja za njihovu porodicu.

– Bio joj je Darko dobar dok je mogla da troši njegove pare, a zbog nje sada nema ni dinara. Sve mu je potrošila… Stan u kojem žive platio je 300.000 evra. Ej, kada to nije umela da ceni, pa šta da vam kažem – ispričala je ona za „Alo!”.

Autor: T. V. /Alo.rs

PREPORUKA ZA VAS

FB Komentari

komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *