Imala 20 momaka istovremeno, od svakog dobila “ajfon”, pa KUPILA KUĆU

Podeli:

Priča je procurela u javnost preko društvenih mreža, kada je žena pod pseudonimom “Proud Quiaoba” podelila priču sa svojim prijateljicama na forumu.

Jedna Kineskinja je kupila kuću zahvaljujući preprodaju 20 najnoviji modela telefana “ajfon 7s”, koje su joj kupili njeni momci.

Devojka koja se u daljem tekstu predstavljala kao Ćaoli je poreklom iz Šenžena, grada na jugu Kine. Napisala je kako je istovremeno imala 20 momaka, i da je svakog od njih uspela da ubedi da joj kupi najnoviji model “ajfona”, jedan od najskupljih telefona na svetu u ovom trenutku.

Kada je dobila skupocene poklone, preprodala ih je na sajtu “Šou Bao”, i za njih dobila oko 15.000 evra, što je odmah uplatila kao depozit za kuću na periferiji grada.

“Nisam iz bogate porodice. Mama mi je domaćica, a tata fizički radnik. Ja sam najstarija ćerka, i morala sam da se snalazim. Roditelji su mi sve stariji, i morala sam da uradim nešto”, napisala je Ćaoli.

Ispovest devojke postao je pravi hit na kineskoj društvenoj mreži “Weibo”, a hešteg “20 mibiles for a house” postao je jedan od najtraženijih. Ubrzo su usledili različiti komentari, od onih koji čestitaju devojci na domišljatosti, do onih koji je osuđuju.

“Ja ne mogu da nađem jednog dečka, a ona ih ima 20 istovremeno. Što je još gore, sve ih je ubedila da joj kupe novi ajfon. Neverovatno”, samo je jedan od komentara.

PREPORUKA ZA VAS

FB Komentari

komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *