Uvek Lud Nikad Zbunjen, admin stranice dočekao Novu Godinu zaključan u WC-u

Podeli:

Neverovatna vest se brzinom munje proširila svim internetskim medijima. Navodno je na dan dočeka nove godine u WC-u popularnog trgovačkog centra ostao zatvoren i neprimećen od strane osoblja Uvek Lud Nikad Zbunjen, inače admin stranice na Fejsbuku. Dok su drugi slavili, Imam lud je sedeo usamljen u WC-u.

Kako se sve odvijalo?
“Sećam se da je radno vreme centra bilo pri kraju, ali sam morao pre odlaska kući obaviti malu nuždu. Očito je to sve skupa potrajalo i izgubio sam pojam o vremenu. Kada sam završio s “obavezom”, krenuo sam oprati ruke i uputio se prema vratima. Na moje čuđenje, vrata su bila zaključana pa mi nije bilo isprva jasno što se događa. Nakon što sam neko vreme lupao po vratima i zvao nekoga shvatio sam šta mi se dogodilo.” – kratko je prokomentirao Imam lud.
Inače, prostor WC-a u trgovačkom centru zbog svoje pozicije nije dobro pokriven signalom mobilne mreže tako da je Uvek Lud Nikad Zbunjen morao provesti ostatak dana u WC-u i tako dočekati novu godinu.

Prvog dana nove godine rano ujutro pronašli su ga zaposlenici centra vidljivo iznenađeni jer je Uvek Lud Nikad Zbunjen spavao na podu odmah pored ulaza u samu prostoriju. Uz sve navedeno, Uvek Lud Nikad Zbunjen je dodao na kraju: “Ovaj doček nove godine nikad neću zaboraviti.”

PREPORUKA ZA VAS

FB Komentari

komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *