JEDAN BROJ DONOSI SREĆU Datum venčanja otkriva sudbinu braka!

Podeli:

Oni koji nisu u braku možda će posle ovih numeroloških saveta pažljivije birati datum svoje svadbe, a oni koji su to već obavili saznaće kako je njihov brak prošao na ovom skeneru!

Uputstvo:

Numerološki broj venčanja se izračunava na sledeći način: saberite mesec, dan i godinu vašeg venčanja i taj zbir potom svedite na jednocifren broj.

Na primer: 5. maj 2016. godine – 5+5+2016 = 2026, 2+0+2+6=10, 1+0=1.

Rešenja:

Datum venčanja 1: Ovim datumom vlada Sunce. Period zabavljanja je bio nezaboravan, a i samo upoznavanje je bilo veoma romantično. Izbor ovog datuma za venčanje ukazuje na to da ste veoma zaljubljen par, pun nežnosti i da težite potpunoj harmoniji sa bračnim partnerom.

Datum venčanja 2: Emocionalna zrelost će biti važan faktor uspeha ovog braka. Ako su deca i želja za potomstvom ključni razlog za sklapanje ovog braka, možda je bolje da preispitate svoju odluku.

Datum venčanja 3: Ako se ne šalite kada kažete da ipak hoćete da sklopite brak iz interesa, onda vam venčani dan broj tri savršeno odgovara. Taj dan, nažalost, donosi i određena razočaranja. Pod vladavinom Jupitera verovatno će se roditi mnogo dece, a porodična okupljanja će predstavljati važan deo vašeg života.

Datum venčanja 4: Ovaj datum kaže – vi i vaš partner bićete verni jedno drugom celog života. Ovaj bračni par svoje ciljeve ostvaruje zajedno. I to sve ciljeve. Svaki plan pažljivo zajedno razmatra.

Datum venčanja 5: Ukoliko ste izabrali ovaj datum za dan svoga venčanja, znači da ste akcenat stavili na kvalitet komunikacije koju imate sa svojim partnerom. Ovoj vezi će dosada biti najveći neprijatelj, a spas od nje će par verovatno tražiti u putovanjima ili promenama mesta boravka.

Datum venčanja 6: Ako datum venčanja u zbiru daje šesticu, dobili ste blagoslov Venere za bračnu zajednicu. Ljubav, nežnost, mir i sreća obeležja su ovog braka, mada to ne znači da ova zajednica ima anđela čuvara zbog kojeg neće morati da radi na svojoj vezi i da se čuva od raznih iskušenja.

Datum venčanja 7: Ako ste izabrali ovaj dan za svoje venčanje, budite spremni za izmene planova u poslednjem trenutku. Iako broj sedam ukazuje na iznenađenja u svakodnevnoj rutini, može da ukazuje i na spas u poslednjem trenutku. S druge strane, Uran vlada brakom, a njegov broj sedam može da donese i greške i impulsivne odluke.

Datum venčanja 8: Partneri se razumeju pogledima. Biće uspešni u zajedničkom poslu, ali će i u svakom drugom pogledu biti složni. Ovo takođe može biti i brak dvoje ljudi spremnih da se žrtvuju za karijeru svoga partnera.

Datum venčanja 9: Brak sklopljen na dan vladavine broja devet može da znači i tajno venčanje. Pod uticajem Neptuna moguće je da se jedna strana odluči za bekstvo od kuće radi sklapanja braka.

Alo.rs

PREPORUKA ZA VAS

FB Komentari

komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *