Kako je Anđelina Džoli postala NAJOMRAŽENIJA OSOBA U HOLIVUDU

Podeli:

Razmaženo i bahato ponašanje, ekstravagantni planovi za premijeru novog filma, i pokušaji da ocrni bivšeg muža, ostavili su traga na reputaciji Anđeline Džoli.

Anđelina Džoli u Kambodži

 

Kako piše “Radar Online”, slavnoj glumici holivudske kolege okrenule su leđa, pa je postala jedna od najomraženijih zvezda.

Anđelina je na premijeru svog novog filma “First They Killed My Father”, održanu u Kambodži, povela svoje šestoro dece. Prisutni su bili i kralj i kraljica Kambodže. Ali, troškovi premijere nisu se dopali direktorima “Netfliksa”. Naime, Anđelina je navodno potrošila preko milion dolara na organizaciju premijere.

Na ovo su je nagovorile njene najbliže saradnice, lejdi Arminka Helić, britanska političarka bosanskog porekla, i Kloi Dalton, a sve kako bi spasile njenu reputaciju. Ipak, izgleda da im se plan obio o glavu.

 

Čini se da je većina glumaca nakon razvoda stala na stranu Breda Pita, a Anđelini nije pomoglo ni to što je po mišljenju mnogih vodila prljavu kampanju. Podršku Pitu glumci su pokazali i na dodeli Zlatnih globusa, kada se Pit pojavio na sceni kao jedan od prezentera i kada su ga pozdravili ovacijama.

Anđelina je nekada bila jedna od najtraženijih glumica, i jedna uloga lako je mogla da joj donese i do 20 miliona dolara. Ipak, sada je situacija drugačija, pa se retko pojavljuje pred kamerama. Trebalo je da igra u rimejku krimi priče “Ubistvo u Orijent ekspresu”, ali je dobila otkaz navodno zbog nesuglasica oko scenarija.

Izvor:Blic

PREPORUKA ZA VAS

FB Komentari

komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *