KAKO LI JE USPEO: Ovaj čovek ima četiri žene, sedam verenica i pet devojaka, a nijedna nije znala za druge!

Podeli:

Sonko Tidžan je uspeo da za svojih 28 godina zaludi devojke po Austriji. On je istovremeno imao 16 različitih žena, koje su verovale da su one jedine.

Ipak, preko Fejsbuka je otkrivena njegova prevara zbog koje je sad u zatvoru.

Sonko Tidžan ima četiri žene, sedam verenica i pet devojaka, i apsolutni je rekorder u Austriji u bigamiji.

On je najzad uhvaćen na aerodromu u Beču nakon što su dve žene shvatile da su oženjene za istog čoveka i prijavile ga policiji. Zavodnik je “kupio” žene po celoj zemlji, koristeći ih da bi prespavao i stanovao kod njih kad god je u blizini, a pozajmljivao je i pare koje im nikada nije vratio.

Njegov razotkrivanje je došlo nakon što je upoznao Sonju Majar, koja je verovala da je to bila ljubav na prvi pogled kada je “oborio s nogu” u baru. Tidžan (28) iz Gambije joj je rekao da oseća isto i nakon kratkotrajne romanse, i uprkos protivljenju njene porodice, venčali su se mesec dana kasnije.

Nakon godinu dana srećnog braka Sonja je zatrudnela. Jednog dana je na Fejsbuku naišla je na ženu sa istim prezimenom, i mužem koji izuzetno liči na njenog supruga. Naravno, počela je da “kopa” po profilu žene i shvatila je da je imaju zajedničkog muža.

– Palo mi je na pamet da možda ima blizanca ili da me vara – rekala je Sonja.

Njih dve su uspostavile kontakt i prijavile ga policiji. To ih je dovelo do otkrića da je imao 16 različitih žena koje su verovale da su one jedine, a sa tri je bio i oženjen. Najmlađa supruga je imala 22, a najstarija 44 godine. U Africi takođe ima ženu sa kojom ima dece.

Izvor: Telegraf

 

PREPORUKA ZA VAS

FB Komentari

komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *