KAKVA OSVETA: On je prevario nju, pa se ona udala za muža njegove ljubavnice i uzela mu celo bogatstvo

Podeli:

Dva para podnela zahtev za razvod nakon što se saznalo za njihove afere. Šta je tu neobično? Neko bi možda rekao da se to dešava svakoga dana, ali ovo nije sasvim uobičajna priča…

Nevolja je počela kada jedna žena sa Tajvana otkrila da je muž vara. Bili su u braku više od 10 godina, kada je Čen otkrila da njen suprug  često noću krišom šalje poruke. Supruga je ubrzo pronašla još inkriminišućih dokaza kad je pogledala mejlove svog supruga.

 

Među mejlovima pronašla je i one intimne sadržine koje je njen muž razmenjivao sa svojom ljubavnicom, za koju se ispostavilo da je njegova koleginica. Tada je Čen odlučila da suoči svog muža sa dokazima koje je skupila i natera ga da prizna da je vara.

 

Da bi spasila svoj brak, Čen je otišla da razgovara sa suprugom žene koja je u vezi sa njenim mužemi traži od njega da svoju suprugu drži podalje od njenog muža. Zaplet tek tad počinje.

 

Dve “žrtve” u ovoj priči ubrzo su se zaljubili jedno u drugo i započeli romansu.

 

Ljubavnica supruga prevarene žene posumnjala je da se nešto čudno dešava i odlučila da pronađe dokaze za prevaru svog supruga. Kako je prevara na Tajvanu još uvek nelegalna, kada je i ova afera otkrivena oba para su posegnula za tužbama i podnela zahtev za razvod braka. U međuvremenu Čen je odlučila da se uda za svog ljubavnika.

 

Pre ulaska u brak Čen i njen suprug su potpisali ugovor o vernosti, po kom bi u slučaju da on učini prevaru njoj pripala imovina koja je procenjena na više od 400 000 dolara. Tokom parnice ispostavilo se da je njen suprug krišom od nje prebacio svu svoju imovinu na oca, ali ga je sud ipak primorao da isplati, svojoj još uvek zakonitoj supruzi, sve što joj duguje. Ni tu nije kraj drame, pošto je u toku postupak po žalbi supruga.

Žena

PREPORUKA ZA VAS

FB Komentari

komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *