Mlada vodila ljubav sa KUMOM NA SVADBI, skandal nastao kad je mladoženja to shvatio

Podeli:

Dok su plesali, kum je mladu zagrlio oko struka, i pozvao je da pođe s njim. Kako je svadba bila u hotelskom restoranu, a kum poznavao vlasnika hotela, lako je nabavio ključ i odveo ju je u jednu od soba.

Iako u današnje vreme neverstvo nije stvar nad kojom se ljudi zgražavaju, jedan od retkih tabu momenata čak i u toj uobičajenoj temi jeste prevara sa kumom, piše “Srbija Danas“…

Događaji koje ste gledali u filmovima zaista mogu desiti i u stvarnom životu, posebno kad je reč o ovom: verovatno ni ne želite da znate kolika je verovatnoća da vas mlada/mladoženja jednog dana prevare sa osobom koju ste izabrali da vam bude kum/kuma.

Jedan od parova koji su se upustili u ovakvu izdaju, su mladić i devojka koji su se periodično viđali dve godine, uprkos tome što su, na taj način, oboje varali istog čoveka: njoj je on bio budući muž, a njemu kum. Motiv je bio krajnje površan, i nisu nikada ni pomišljali da ostanu zajedno.

Na dan venčanja otišli korak dalje

Na dan venčanja, otišli su korak dalje, iako to mladoj nije bilo u planu: oduševljen njenim izgledom, na dan koji bi trebalo da bude “najlepši u njenom životu”, njen povremeni ljubavnik i kum njenog muža, od ranog jutra flertovao je s njom.

Prema ovoj legendi, nakon obavljenih procedura u opštini i crkvi, počelo je veselje u restoranu. Svi su igrali i pevali, a mladoženja je bio posebno veseo i “pod gasom”, taman dovoljno da ne primećuje sve što se dešava oko njega.

Dok su plesali, kum je mladu zagrlio oko struka, i pozvao je da pođe s njim. Kako je svadba bila u hotelskom restoranu, a kum poznavao vlasnika hotela, lako je nabavio ključ i odveo je u jednu od soba. Ubrzo su se vratili na slavlje: mlada je popravila šminku, i namestila venčanicu, pa niko ništa nije posumnjao.

Budući da su živeli u malom mestu, nakon nekog vremena se ispostavilo da preljubnici ipak nisu bili tako neprimetni: da stvar bude još gora, jedan od onih do kog su stigle glasine bio i je naivni mladoženja, kog je, tada, bilo sramota da bilo šta i obelodanjuje kako se ne bi obrukao, pa je nastavio da se pravi kao da se nikada ništa sp-rno nije dogodilo.

Srbija danas

PREPORUKA ZA VAS

FB Komentari

komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *