MUŠKARAC TUŽIO FEJSBUK ZBOG TOGA ŠTO GA NIJE PODSETIO NA GODIŠNJICU BRAKA

Podeli:

 Tridesetdevetogodišnji stanovnik Šapca, podneo je tužbu protiv Fejsbuka zbog toga što ga ova društvena mreža nije podsetila na desetu godišnjicu braka. Ovaj Šapčanin zahteva odštetu od 500,000 dolara jer mu je zbog nemara Fejsbuka nanet duševni bol pošto, ne samo da da je slušao kritike supruge, već je morao i da ode u cvećaru da kupi buket.

-Fejsbuk je prevršio svaku meru jer ovo nije prvi put da mi ne javi na vreme za godišnjicu braka. Profil imam 7 godina i nijednom se nije desilo da me podseti na taj datum. Prethodnih šest puta su me dan ranije podsećali roditelji i prijatelji, ili bi žena nešto nagovestila pa bih shvatio o čemu se radi, ali ove godine i oni zaboravili. Tražio sam objašnjenje od Fejsbuka, ali bezuspešno .

-Čemu uopšte služi taj Fejsbuk ako ja moram da pamtim datume koji su mi bitni? Stižu mi notifikacije za razne gluposti, te pre 5 godina sam postavio ovaj status, pa pre 2 godine sam šerovao onu sliku i tako svakog dana, a ono što mi je najvažnije i što mi najviše znači, treba sam da pamtim. Zar je toliki problem da upamte taj jedan, jedini dan u godini? Posle svega sam lepo rešio da presavijem tabak i da podnesem tužbu jer mi je zbog njegove nebrige ugrožen brak. Nije stvar u novcu, ovo radim da nijedan muž nikada više zbog Fejsbuka ne bude u ovakvoj situaciji.

On je dodao i da je u jednom momentu pomislio da ugasi svoj Fejsbuk nalog, ali je ipak odustao od te namere kada je shvatio da nakon toga neće imati nikog ko bi ga svake godine podsećao na ženin rođendan.

Njuz

 

PREPORUKA ZA VAS

FB Komentari

komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *