NASTAVNICA ZATRUDNELA SA UČENIKOM(13): Bila je to ljubav, a ne samo s-ks

Podeli:

Aleksandrija Vera (24), nastavnica engleskog jezika u jednoj srednjoj školi u Teksasu priznala je da je bila u s-ksualnoj vezi sa svojim trinaestogodišnjim đakom, ali tvrdi da su bili zaljubljeni jedno u drugo i da su imali podršku njegovih roditelja. Ipak, učiteljicu očekuje suđenje za zlostavljanje i potencijalna višedecenijska kazna.

Aleksandrija Vera (24) punih devet meseci održavala je gotovo svakodnevne s-ksualne odnose sa svojim učenikom (13). Istraga je počela početkom godine, nakon anonimne dojave direktoru škole.

Vera je uhapšena u junu, a na saslušanju je policiji je priznala vezu sa svojim učenikom i rekla da su se zaljubili jedno u drugo nakon dopisivanja na Instagramu. Navodno, upoznali su se tokom letnje škole, a zbližili naredne školske godine.

Prema njenim rečima, dečakova porodica je znala za njihovu vezu i podržavala ih je, a kako je rekla na saslušanju pre nekoliko meseci, bili su „jako uzbuđeni i puni podrške“ kada su im u januaru ove godine saopštili da je trudna. Priznala je da je abortirala u februaru, nakon što je Služba za zaštitu dece prvi put ispitivala po prijavi direktora. Vera je inače samohrana majka i već ima četvorogodišnje dete.

Dečaka predstavljala kao brata

Vera je pred sudom je izjavila da to nije bila s-ksualna veza, već ljubav, a istražitelji su utvrdili da je tokom veze, Vera svojim komšijama dečaka predstavljala kao brata. Oni tvrde da je dečak često bio u njenom stanu i da nije bila retkost i da prespava.

Dečak, koji sada ima 14 godina, priznao je vezu. Trenutno se nalazi u hraniteljskoj porodici i tamo će, prema odluci suda, ostati od avgusta sledeće godine

Nakon hapšenja u julu, Vera je uz nanogicu i kauciju od 100.000 dolara puštena da na slobodi čeka suđenje. Pema prvoj optužnici bila je optužena za višestruko zlostavljanje deteta, što je prema tamošnjim zakonima kažnjivo maksimalnom kaznom doživotnog zatvora. Priznanjem krivice njena kazna mogla bi da bude 30 godina, prenosi „Houston Chronicle“.

Dnevne

PREPORUKA ZA VAS

FB Komentari

komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *