NEVEROVATNO, ALI ISTINITO! Ima 30 godina, nevina je, a trudna!

Podeli:

Za četiri meseca dobiće dete, a sa muškarcem nikad nije bila!

Kanađanka Lauren (30) ne podnosi ljubljene i tuđi dodir, zbog čega je i dalje devica. Ipak, iako nikad nije imala odnose sa muškarcem, uspela je da ostane trudna – uz pomoć vantelesne oplodnje.

Ova neobična mlada žena ignorisala je savete svoje porodice i prijatelja, ali i lekara, i odlučila je da postane majka. Svoje prvo dete trebalo bi da rodi u junu.

Kanađanka kaže da se jako veseli detetu, ali je raduje i činjenica što će celog života ostati devica. Očekuje da će joj dete potpuno ispuniti život i da će tako uspešno izbeći izlaske i druženja s muškarcima što joj predstavlja veliki problem.

– Od rođenja patim od hipopituitarizma, stanja zbog kojeg hipofiza ne funkcioniše normalno, što znači da ne šalje odgovarajuće hormonske poruke drugim žlezdama u telu, poput recimo adrenalina – kaže Lauren i dodaje da je zbog svega pubertet doživela mnogo kasnije nego što je uobičajeno.

– Uvek su me zadirkivali jer nisam imala grudi kada i druge devojke, a imala sam i mlečne zube. Smejali su se svemu što je bilo drugačije. Sve to ismejavanje i ruganje na mene je ostavilo dubok trag pa sam se počela da se udaljavam i od ljudi. Život mi je postao malo lakši nakon što sam počela da izgledam kao i ostali – kaže i priznaje da je odavno shvatila da su izlasci s muškarcima za nju ‘besmisleni’.

– Izašla sam na nekoliko sastanak. Nisam ja za to. Radije se fokusiram samo na sebe – kaže Lauren ali priznaje da je ipak, nakon što je ostala trudna, poželela da ima s-ks samo da bi videla “kako to izgleda”.

Međutim, njena iskustva s ljubljenjem i dodirima uvek su bila samo neugodna pa kaže da je to nešto što više ne želi da proživljava.

Za nju samu, kaže, najveće je čudo što je uopšte uspela da zatrudni zbog problema s hormonima.

– Enokrinolog me je prvo uveravao da od trudnoće neće biti ništa i da ću uz donora sperme morati da nađem i donora jajašaca. Stvarno mi je bilo teško – kaže Lauren koja je imala veliki problem i sa porodicom.

Kako dolazi iz izrazito verske zajednice, uveravali su je da mora da se uda pre nego što rodi dete.

– Odlučila sam to da ignorišem. Religija mi nije bila motiv za majčinstvo. Ako mi govorite da nešto ne treba ili ne smem da uradim, ja ću baš to da učinim.

AUTOR: 

PREPORUKA ZA VAS

FB Komentari

komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *