Nevina sa 106 godina

Podeli:

Jedna Britanka koja je nedavno proslavila 106. rođendan, veruje da joj je dugovečnost omogućila činjenica da nikada u životu nije bila sa muškarcem.

 

Život bez muškarca joj nije smetao, već ju je, prema sopstvenom mišljenju, ojačao.

“Nisam sigurna ni da li je iko ikada pokušao, ali ako i jeste, nije daleko stigao s njom. Kaže da nikada nije osećala potrebu za romantičnom ljubavi i da nikada nije imala vremena za muškarce, rekla je njena sestričina  koja je prisustvovala proslavi tetkinog rođendana, upriličenoj u staračkom domu u Edinburgu.

I bez muža je oduvek imala ispunjen život, tvrde njeni rođaci. Imala je puno hobija poput gajenja cveća, pevanja u horu i igranja golfa, a 35 godina radila je kao sekretarica.

“Bila je potpuno zaokupljena crkvom, obožavala je hor i klub cvećarki. Radila je na dobroj funkciji zbog koje je takođe stalno bila zaposlena. Mislim da je i na neki način bila čedna jer je bila prvo dete, pa je primer šestorici braće i sestara. Nikad nije imala vremena za tugu. Neverovatna je osoba, nikad ne biste rekli da ima 106 godina”, zaključuje sestričina.

PREPORUKA ZA VAS

FB Komentari

komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *