OSMO ČUDO SVETA

Podeli:

talijanski broker Oberto Airaudi na Alpima, duboko ispod zemlje, napravio hramove koje već zovu osmim svetskim čudom U podnožju Alpa na severu Italije, 30 kilometara od Torina, skriveni pod zemljom nalaze se neverovatni hramovi. Daleko od pogleda, 30 metara pod zemljom, leži zadivljujuća tajna, koju već porede sa mističnom Atlantidom. Italijanska vlada je hramove već prozvala osmim svetskim čudom.

Prekrasno ukrašeni hramovi pričaju istoriju ljudskog roda, a povezani su stotinama metara bogato ukrašenih tunela. A3li, hramovi Damanhura nisu ostavština davno izgubljene civilizacije, nego delo 57-godišnjeg brokera Oberta Airaudija. On je svoje delo počeo da stvara šezdesetih godina prošlog veka. Počeo je da kopa rupu ispod kuće svojih roditelja, ali tek kada je postao uspešan, krenuo je u potragu za savršenom lokacijom.

Godine 1997. pronašao je udaljeni brežuljak čija je tvrda stena mogla da izdrži strukturu koju je zamislio. S nekoliko prijatelja počeo je da stvara prekrasne hramove Damanhura. Ime je preuzeo iz egipatske kulture, a znači “grad svetla”.

PREPORUKA ZA VAS

FB Komentari

komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *