Ovaj dečak zarađuje milione na Jutjubu, pogledajte zbog čega

Podeli:

Neko bi zaista mogao da se zapita: gde sam bio i šta sam to radio kada sam imao 11 godina? Verovatno nešto manje impresivno i profitabilno od Evana.

Evan je klinac koji stoji iza EvanTubeHD, a to je naziv porodičnog YouTube kanala gde Evan (a ponekad i njegova sestra ili mama) testira i recenzira igračke i video igre. Evan zarađuje 1,3 miliona dolara godišnje od objavljivanja rezenzija igračaka na YouTube-u.

Iako je sve počelo iz hobija, testiranjem popularne igrice “Angry birds”, danas iza Evana stoji veliki tim koji pregovara sa kompanijama oko prodaje oglasnog prostora uz video, jer ovog mališana prate milioni ljudi širom sveta.

Sve je počelo kao zabava Evana i njegovog oca koji su na početku snimali stop-motion video sa “Angry Birds-ima”. Danas iza Evana stoji veliki prodajni tim koji pregovara sa velikim kompanijama oko prodaje oglasnog prostora uz video jer ovog dečaka prate milioni ljudi.

Prema rečima Evanovog oca Džareda u intervjuu za Newsweek, “svi prihodi od kanala idu u investiciju i štednju za njihovu decu”.

Pogledajte šta zapravo ovaj osmogodišnjak zaista radi:

Izvor: B92/Foto: Screenshot YouTube

 

PREPORUKA ZA VAS

FB Komentari

komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *