PIJANI VEGETARIJANAC PRIZNAO ŠNICLI DA JE VOLI

Podeli:

Milan Jerković, osvedočeni vegetarijanac iz Beograda, izazvao je incident u jednom restoranu na Skadarliji pošto je vidno pijan prišao jednoj šnicli i izjavio joj ljubav. Prijatelji, koji su bili sa njim, kažu da su više nego iznenađeni njegovim postupkom jer niko nije prepostavljao da Jerković još gaji tako duboka osećanja prema ovom specijalitetu sa roštilja.

– Milan je došao na Skadarliju već prilično pripit, a tu je popio još nekoliko piva, priča svedok događaja Radiša Jokić. – Uglavnom je ćutao i nekako čudno se vrteo oko sebe, kao da ga nešto muči. Kada je konobar prošao pored nas i odneo oval sa mešanim mesom za susedni sto, Milan je prosto eksplodirao. Ustao je, prišao tom stolu i počeo da se obraća šnicli. Govorio je da je još uvek voli, da pamti sve zajedničke momente i da užasno pati. Priznao je da mu je strašno teško kada je vidi sa drugim i da je svestan koliko je pogrešio kada je odlučio da je ostavi. Drugi gosti su bili šokirani, a veći incident je sprečilo osoblje restorana koje ga je izvelo napolje. Posle smo saznali da je on, dok je jeo normalnu hranu, često izlazio baš na ovo mesto i redovno naručivao šniclu, ispričao je Jokić.

U kratkom razgovoru koji smo vodili sa njim, Milan nam je priznao da se ne seća baš najbolje prethodne večeri, ali odbacuje mogućnost da se incident desio na opisani način. Podsetio nas je da je on ostavio šniclu, a ne ona njega i da ne vidi zašto bi, posle toliko vremena, patio za njom.

Njuz.net

PREPORUKA ZA VAS

FB Komentari

komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *