Policajac posle 70 godina priznao da je video vanzemaljce

Podeli:

Jedan policajac je posle 70 godina odlučio da sa javnošću podeli svoje utiske o susretu sa vanzemaljcima.

Nil Džon Mekintajer imao je 12 godina kada je 1947. “jasno video” vanzemaljce u kokpitu njihove letelice, koja je lebdela nad Šepartonom u Australiji.

On je sa, sada pokojnim, prijateljem Maksom imao bliski susret treće vrste u trajanju od četiri ili pet minuta, ali se zakleo da nikad neće govoriti o tome, kako ne bi bili povezivani sa šarlatanima. Inače, baš u to vreme bio je aktuelan slučaj Rozvel i broj onih koji su tvrdili da su sreli vanzemaljce vrtoglavo je rastao.

Međutim, Maks nije želeo da se eksponira na taj način, jer je vredno radio na tome da postane poznat bokser.

Mekintajer je pristao da svoj susret drže u tajnosti, ali je sada odlučio da otvori dušu i čak napravio zastrašujuće crteže čudnih bića koje je video u letelici, za koju kaže da je “ možda isisavala struju iz ulične svetiljke”.

“Bila je nedelja i mračna, hladna noć. Letelica je bila nešto manja od tramvaja u Melburnu i slična letećim tanjirima kakve su viđali ljudi širom sveta. Jasno su se videla dva lika u kokpitu. Ruke im nisam video, ali sam imao utisak da kontrolišu neku vrstu instrumenta, koja je možda izvlačila struju iz ulične svetiljke”, ispričao je policajac u penziji za Šeparton njuz.

PREPORUKA ZA VAS

FB Komentari

komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *