Prosidba koja je oduševila Srbiju: Priredio devojci najveće iznenađenje u životu

Podeli:

Kada je Srđan Radulović pozvao svoju devojku Ivu u bioskop, ona nije ni slutila šta je očekuje po završetku filma, a kamoli da se iza krila čitava “zavera” njenog verenika i porodice.

Srđan je u nameri da zaprosi svoju dugogodišnju devojku zakupio bioskop “Aleksandar Lifka” u Subotici, ali to nije uradio na klasičan način. Budući mladoženja se pobrinuo da ništa ne ukazuje na to da će Iva doživeti najveće iznenađenje u životu. U tome su mu pomogli njihovi prijatelji i članovi porodica, koji su vešto čuvali u tajnosti plan o prosidbi.

Zapravo, pravo je čudo da niko nije progovorio ništa do spektakultarne večeri, a zanimljivo je da su svi bili u sali zajedno sa parom. Srđan je u međuvremenu napravio kratak film koji je bio retrospektiva veze u vidu trejlera i nazvao ga je “The Proposal”.

“Bilo je izuzetno komplikovano da sakrijem čitav događaj pošto živimo zajedno, pa sam morao da koristim priliku dok je ona u našoj radnji, a uveče sam gledao da je ušuškam da što pre zaspe kako bih mogao da nastavim da radim na kraktom filmu ‘The Proposal’. Postojala su dva rizika, prvi je što je puno naših dragih prijatelja i porodice pozvano u bioskop da budu deo prosidbe, pa sam se plašio da će neko od sreće ili iz bilo kog drugog razloga ‘pustiti’ tu informaciju koja bi slučajno došla do Ive, a drugi, što je bioskopska sala prilično mala (66 mesta), pa je postojala opasnost da primeti nekoga, kako prilikom ulaska u salu ili u toku filma”, počinje Srđan svoju priču za Super ženu.

Ipak, nije bio tako naivan niti je želeo da prepusti stvari slučaju, pa je pre dolaska u bioskop od porodice i rodbine zatražio da se maskiraju.

“Kako bih sveo rizike na minimum, tražio sam od prijatelja i porodice da se maskiraju kako znaju i umeju, a ako se Iva slučajno okrene u toku projekcije filma ‘Collateral Beauty’, da se svi okreću bilo gde/bilo kako samo da ih ne primeti. Prsten naravno nije bio kod mene pošto živimo zajedno, moja kuma Iva Gros ga je čuvala i ostavila ga na mom sedištu u sali koje je bilo unapred određeno. Ogromnu pomoć sam imao od kuma Dejana Eleka koji je ‘koordinisao’ publikom pre nego što smo se mi pojavili. Oboje su bili ogromna podrška u svemu, od početka same ideje. Do završetka prosidbe, srećom, nije ništa primetila jer su svi odlično odigrali svoje uloge u ovoj ‘zaveri’ i svaka im čast na tome, posebno njenoj majci Zorici Fuker i očuhu Milenku Toši Maraviću. Oni su bili presrećni kad sam otišao kod njih da im saopštim želju i snimim ih kako bi bili deo trejlera ‘The Proposal’. Jedino što je mom rođenom bratu zazvonio telefon u toku filma, ali srećom Iva nije primetila ništa”, nastavlja.

Dok je Iva bezbrižno uživala u filmu “Collateral Beauty” Srđan je bio kao na iglama reagujući na gotovo svaki šum i iščekivajući kraj filma i ono što sledi, a posebno njen odgovor. Nije samo Srđan imao tremu već i rodbina koja je popunila ostatak sale. Kada se završio film počeo je trejler za “The Proposal”, a Iva nije odmah primetila o čemu se radi. Tek kada je ugledala svoj lik na velikom platnu, ostala je u šoku.

“Izuzetno mi žao što nisam stigao da organizujem jednu kameru koja bi pratila njene reakcije. E, to bi bio hit! Nakon svega, svetla su se blago upalila, ustali smo lagano i rekao sam joj ‘Mikice, znaš da nisam lik koji ima unapred pripremljen govor. Ali, imam jednu jedinu želju, da ostatak života provedemo zajedno i nastavimo baš ovako kakvi smo i bili do sad, ali u malo većem broju’ nakon čega sam je zaprosio. Kad je rekla ‘DA’, osetio sam definitivno najveću sreću u životu, ali i olakšanje jer je sva tenzija prošla. Nakon svega, svi gosti su nam srdačno čestitali pa smo, mi mlađi, proslavili sve u klubu pored bioskopa. Bilo je to izuzetno veče koje ćemo oboje pamtiti do kraja života”

Srećni par, koji je već šest godina u vezi postavio je snimak na Fejsbuk ne nadajući se da će postati toliki hit, ne samo u Srbiji već i u regionu.

“Cela prosidba je trebalo da bude privatna stvar, zato sam i zakupio ceo bioskop i klub i zvao isključivo najbliže prijatelje i porodicu. Međutim, vest se vrlo brzo proširila među ostalim prijateljima/poznanicima, pa su isti non-stop tražili da im šaljemo video. U jednom trenutku se Iva malo umorila od toga i odlučila je da postavi isti na svoj Fejsbuk profil da pogledaju oni koji žele da vide. Ja sam je samo upozorio da mora biti spremna na svakakve komentare, ljudi imaju pravo na svoje mišljenje i to podržavam apsolutno. Izuzetno smo počastvovani pohvalama i podrškom onlajn zajednice, stvarno nemam reči kako da se zahvalim svim tim divnim ljudima”

Pošto već prosidbu nisu uspeli da sačuvaju od očiju javnosti, evo šta nam je Srđan odgovorio na pitanje kada će venčanje?

“Kada planiramo venčanje, pitate? E, za to ću učini sve sto je u mojoj moći da ostane privatno, ako nemate nista protiv”, zaključio je Srđan.

Super žena

PREPORUKA ZA VAS

FB Komentari

komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *