SNUCKLS – BRZA I LAKA ZARADA UZ MALO ZABAVE I SREĆE

Podeli:

Danas ću vam pokazati jedan sajt na kome vrlo lako možete zaraditi pristojnu svotu novca potpuno BEZ ULAGANJA. Sajt se zove SNUCKLS i možete se registovati odmak klikom ovde: https://www.snuckls.com/dragan132. Sada ću vam objasniti registraciju i rad na ovom sajtu KORAK PO KORAK:

Kada kliknete na ovaj link https://goo.gl/ePha9C  tada će vam se otvoriti ovaj prozor gde treba da upišete e-mail koji je povezan na vaš Facebook profil i kada ste ga upisali kliknete na Request an invite

2.

Nakon toga, vratite se u nazad i kliknite Login with Facebook, kliknete na plavo dugme koje će vam se pojaviti u novom prozoru i povezali ste se sa Facebook-om te je vaša registracija završena!

Sada, kada ste se uspešno registrovali, potrebno je samo da shvatite kako da veoma lako zaradite na ovom sajtu! Isto ću vas voditi korak po korak, ne brinite 🙂

1.

Svaki put kada uđete na ovaj sajt čekaće vas nešto ovako. Da biste počeli sa radom potrebno je da kliknete na ovo zeleno dugme “Get a Ticket” i pratite me dalje.
2.

Kada ste kliknuli tamo i izabrali bilo koji video sa liste pojaviće vam se nešto ovako. Pustite video i sačekajte dok vreme ne prođe. Kada istekne, pitaće vas u koju kategoriju spada ovaj video, a vi jednostavno kliknete na neku od ponuđenih. Ako ste pogodili pravu, kliknite na next video i isto to uradite sa svakim sledećim.3.

Kada tačno odgovorite na samo 5 videa, otvoriće vam se ovaj prozor gde treba da izaberete brojeve koje oni izvlače svakih 24h. Ovo vam je slično Loto-u, pa ćete lako shvatiti kako radi. Ovde birate brojeve i nastavite dalje da gledate klipove sve do maksimalinh 10 tiketa dnevno.
*Poslednja 3 tiketa zahtevaju SAMO 2 videa!!Zarada prema broju pogođenih brojeva funkcioniše ovako (a to možete videti kada kliknete gore levo i How to win):

To je to što se tiče rada na ovom sajtu. A čim skupuite minimalnih 0.020$ možete isplatiti vrlo lako na PayPal. To radite ovako:

1.

Kliknite na čovečuljka levo i na ovo Prizes.

2.

Tada će vam se otvoriti ovakva stranica. Ako imate dovoljno zarađeno novca, samo kliknite na Redeem i završite isplatu koja je vrlo jednostavna!

Takođe, možete zaraditi učlanjivanjem prijatelja preko linka koji nađete klikom na čovečuljka gore levo i ovo prvo Invite and Earn. Tada vam se pojavi link i vi ga date svima da se učlane preko njega.

Postoji jedna caka kod ovh brojeva, a to je da vam na svakom od 10 tiketa prvi i poslednji broj budu različiti (14645, 2, 54237, 68743, 791427591, 39748, 49450 i tako dalje), a ovi u sredini su sreća.

Eto to bi bilo to što se tiče ovog sajta, nadam se da sam vam pomogao i da ćete zaradtit puno novca 🙂
Pitajte ako nešto nije jasno u komentarima.

PREPORUKA ZA VAS

FB Komentari

komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *