ŠOKANTNA ISPOVEST Kupio sam prsten da je zaprosim, a onda sam saznao istinu!

Podeli:

Život mu se u trenu preokrenuo.

Ovaj dečko je saznao da mu devojka spava s kim stigne, od mehaničara, prodavača do vlasnika auto salona. Svoju situaciju je ispričao za “The Sun”, a od njihove kolumnistkinje Didri je tražio savet.

Ovo je njegova priča:

Draga Didri,

Imam 28 godina i lični trener sam. Moja devojka radi u salonu za automobile. Ima 25 godina i okružena je momcima na poslu, ali nikada nisam brinuo zbog toga.

Nedavno sam naletio na prijatelja čiji brat radi u istom salonu kao i ona. Rekao mi je da moja devojka ima reputaciju – da u garaži spava s kim stigne, s mehaničarima, prodavačima, pa čak i sa šefom.

Suočio sam je s time i priznala je da to radi više od dve godine. Već sam kupio prsten i želeo sam da je zaprosim, ali sada stoji u ladici.

Još uvek smo zajedno, ali ne mogu da pređem preko toga. Više ne mogu da joj verujem.

Savet:

Nije ni čudo što ne možeš da joj veruješ. Moraće mnogo da se potrudi i da dokaže da se promenila. Sad se nameće pitanje – zašto se tako ponašala? Kakav odnos ima sa roditeljima?

Moj članak “Cheating – Can You Get Over It?” (Prevara – možeš li preći preko toga?) može pomoći, ali mora da ti bude jasno da ona ima samo jednu priliku da se dokaže.

AUTOR: 

PREPORUKA ZA VAS

FB Komentari

komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *