“SUMLJAM DA SAM NAJ BOJI” Naši estradnjaci mlate pare, a toliko su NEPISMENI da im se svi smeju!

Podeli:

Oni “neguju srpski jezik”.

Njihove profile na društvenim mrežama prati na desetine hiljada ljudi, oni su voljeni a neki imaju i armije fanova.

Mlate pare od nastupa, hvale se skupim stvarima, ali i ističu nepoznavanjem pravopisa. Ovo su samo neki biseri naših javnih ličnosti koje “neguju srpski jezik”.

Darko Lazić

Jedna od najistaknutijih bahatih zvezda Instagrama jer se skoro svakodnevno hvali skupim automobilima, pićima, satovima… No, Darko je veoma nepismen, a jedan od njegovih najvećih blamova je objava sa jedne svadbe u kojoj Darko kaže:

“Naj jača mlada, naj jača svadba ikada”. Zaista je naj+jači.

Darko Lazić

Indi Aradinović

Indi se pre nekoliko meseci podugačkim otvorenim pismom, čija sadržina trenutno nije bitna, itekako izblamirala. Tako se u Indinom statusu može naći “ne čovek“, “patrijahalno“, pored i inače zbrkanih i nepovezanih rečenica.

Indi

Dara Bubamara

Temperamentna Novosađanka je više puta napravila kiks sa pravopisom, ali nama je svakako omiljeni onaj u kojem je umesto Hrvatska, napisala “hrvacka“.

Dara Bubamara

Ivona Negovanović Cuca

Pevačica, učesnica “Farme” i navodna ljubavnica Šabana Šaulića, objavila je na Instagramu fotografiju u kupaćem kostimu, a pored oblina pokazala je i elementarno nepoznavanje srpskog jezika.
“Leto je neznam gde si ti, neznam gde si ti”, napisala je Cuca.

Nezna! Nezna!

Katarina Grujić

Pevačica se pre dve godine iznervirala što se mnogi reklamiraju na njenom Instagram profilu, pa je javno apelovala na pratioce da prestanu to da rade. Usled neznanja, ili u brzini kucanja, Kaća je umesto usamljena, napisala “usamnjena”, a fanovi su ovu grešku odmah uočili.

Srbija Danas

PREPORUKA ZA VAS

FB Komentari

komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *