Tražio je devojku preko društvenih mreža, a onda mu je supruga pomogla da je nađe!

Podeli:

Edi Azar (22) iz Singapura doneo je prošle godine odluku sa svojom suprugom Ašom Džejkob da imaju otvoreni brak i da se povremeno viđaju sa drugim ljudima.

U današnje vreme sve više ljudi okreće se internetu kao sjajnom alatu kada je u pitanju upoznavanje novih partnera, a svakako jedna od najpopularnijih aplikacija je Tinder. Edi je napravio profil na Tinderu u nadi da će uskoro upoznati nove interesantne devojke, međutim ubrzo je shvatio da se ne snalazi najbolje u ovoj vituelnoj mašineriji.

S druge strane, njegova supruga vrlo je lako pronalazila društvo, a  Edi je o tome otvoreno pisao na svom blogu.

“Ne poznajem nikog ko ima bolju žvaku za upoznavanje od moje žene. U naletu očajanja da nikada više neću uspeti da organizujem nijedan dejt, ona mi je bukvalno otela telefon iz ruku i sredila mi dva sastanka. Za manje od pola sata”, ispričao je Edi.

Nakon što je ona uspela u onome što njemu danima nije polazilo za rukom, Edi je shvatio da nije problem u njegovom fizičkom izgledu, već u načinu komunikacije. A to je bila igra čija pravila Edi nije baš najbolje razumeo.Odlučio je da napravi formulu za muvanje, naravno, uz pomoć svoje supruge.

Za dve nedelje, njegov profil na Tinderu imao je 74 poklapanja sa drugim devojkama i čak 32 superlajka. Zatim je zapsiao sve „fore” koje su najbolje prolazile kod devojaka sa kojima je pričao, odnosno sa kojima je njegova supruga pričala i šta je ono što ih obara s nogu. Došli su do saznanja da kod čak 91,8 odsto devojaka voli da razgovara o svojim slikama koje su objavile na ovoj društvenoj mreži ili o onim ineteresovanjima koje su navele u opisu svog profila.

Nakon što je sasvim slučajno uplovio u ovaj socijalni eksperiment, Edi nema nameru da ga završi tek tako, već da je doneo odluku da će se narednih godinu dana posvetiti upravo ovoj analizi, kako konačno mogao da otkrije „pravu formulu za ljubavni uspeh”.

(Daily mail)

PREPORUKA ZA VAS

FB Komentari

komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *