U ČETVORO: Ove 3 žene dele 1 muškarca, žive zajedno, i nisu ljubomorne (VIDEO)

Podeli:

Njihova ljubav cveta.

Amerikanke Sara, Meri i Alisa žive u poliamoriji sa njihovim parterom Džošom, a niko od njih nije ljubomoran i voleli bi da se njihov odnos ozakoni brakom.

Ova grupica poliamornih ljubavnika odlučila je da otkrije kako to izgleda biti u ljubavnoj vezi u kojoj je više ljudi. Sara i Alisa žive zajedno sa Džošom, pod istim krovom, a Meri se njihovoj vezi poslednja priključila i za sada živi zasebno.

Džoš objašnjava da su se Sara i on upoznali dok su bili u otvorenim vezama. Poznavali su se oko tri meseca i zaljubili se, pa su odlučili da ne žele konvencionalan odnos kao i drugi ljudi. Upoznavali su razne devojke i odlazili na sastanke u troje dok nisu upoznali Alisu koja se zaljubila u njih oboje, te su započeli zajednički odnos. Šest meseci posle toga upoznali su Meri koja im se odmah predstavila kao poliamorna.

Devojke su bis-ksualne, a Džoš kaže kako je čar takvog odnosa to što svako u vezu donosi svoje vrline i mane koje se nadopunjavaju.

– Teško je dobiti sve što ti je potrebno od samo jednog čoveka – dodaje Meri Ešli.

Kažu kako im njihov odnos olakšava život, a tvrde i da nikada nisu bili preterano monogamni. Njihove porodice smatraju da je to faza koju će prerasti, a generalno nisu prihvaćeni kao višestruki par. Ipak, oni ističu da je njihov odnos lišen ljubomore jer daju jedni drugima slobodu i prava.

– Postoje ljudi koji su monogamni, ali mi to nismo – ističe Džoš u ovom videu, u kojem možete poslušati kako poliamorni ljubavnici objašnjavaju svoj način života.

Srbija danas

PREPORUKA ZA VAS

FB Komentari

komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *