Ubio komšiju krompirom!

Podeli:

Britanac Denijel Burdžis (38) iz Kornvola osuđen je na zatvorsku kaznu zbog ubistva svog komšije. Ubistvo je počinio na neverovatan način,svog prvog komšiju ubio je običnim krompirom!…

Danijel Burdžis ubio je svog komšiju Majkla Hornera (48) na božićni dan 2015 godine, a priča je tek pre par dana pojavila se u svetskim online medijima

Denijel je svog komšiju ubio tako što je krompirom blokirao dotok prirodnog gasa u njegov stan ne bi li mu sabotirao grejanje, a potom je superlepkom zapelio brave na njegovim vratima.

Želeo je da komšija pati isto kao i on, ali je očigledno u svojoj nameri preterao.

Blokada sistema (odnosno cevi) za snabdevanje gasom dovela je do lančane reakcije, da bi na kraju iz bojlera u kojem se grejala voda došlo do pojave ugljen-monoksida, gasa bez boje i mirisa koji može biti smrtonosan po ljude, a voda toliko zagrejala da je drastično podigla temperaturu u stanu.

Ugljen monoksid koji je bez mirisa, Majklov komšija nije ni primetio kada se ugušio. Policija Kornvola  je Hornera pronašla na podu dnevne sobe u donjem vešu.

Temperatura u sobi je bila čak 60 stepeni Celzijusa.!

Nedugo zatim pokrenuta je policijska istraga kako bi se utvrdilo ko je ubio Majkla i šta se desilo, otkud leš čoveka u donjem vešu u stanu u kojem je bilo pakleno vruće.

Na kraju policijske istrage došlo se do saznanja da je Majkla ubio komšija Berdžis koji je priznao zločin. Berdžis je zbog ubistva iz nehata krompirom osuđen  na dve godine i osam meseci zatvora.

Zanimljivosti dana

PREPORUKA ZA VAS

FB Komentari

komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *