UEFA DONELA ODLUKU Zvezda sa publikom na CSKA

Podeli:

Crvena zvezda sa navijačima čeka CSKA.

Evropska fudbalska unija (UEFA) uvažila žalbu kluba Crvena zvezda na kaznu, tako da će fudbaleri Zvezde imati podršku navijača protiv moskovskog CSKA u Beogradu.

Usvojeni su argumenti pravnog tima crveno-belih pred Apelacionim sudom UEFA, nakon što je prodato već 28.000 karata za duel sa CSKA, i prvobitna odluka o suspenziji je poništena.

– Prezadovoljan sam odlukom komisije za žalbe UEFA. Ostvarili smo još jedan ogroman uspeh na evropskoj sceni, ovog puta van zelenog terena. Ponosan sam jer smo uspeli da dokažemo da Zvezda nije kriva i da zaslužuje da uvek ima navijače uz sebe. Naši navijači dobro znaju šta je dozvoljeno a šta nije, i pozivam ih da i ubuduće vode računa kako klub ne bi ostao bez njihove velike podrške. Ova borba nije bila nimalo laka i zbog toga se zahvaljujem pravnom timu koji je učestvovao u celom procesu, pre svega advokatu Zoranu Damjanoviću i predsedniku naše pravne komisije Draganu Miloševiću – rekao je generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić.

Zvezda je prethodno zbog transparenta i podrške navijača Ratku Mladiću u Borisovu na utakmici sa BATE-om kažnjena suspenzijom stadiona na jednoj utakmici i 50.000 evra.

Prva utakmica šesnaestine finala Lige Evrope Crvena zvezda – CSKA igra se 13. februara na stadionu Rajko Mitić.

AUTOR: 

PREPORUKA ZA VAS

FB Komentari

komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *